- 20 Aralık 2015
- 19
- 3
- 6
- 29
- Konu Sahibi duygusal123
20 yaşında 1 sene 3 aylık evliyim hiç korunmasına rağmen bebeğimiz olmadı doktora gittim hsg filmi istedi korktuğum yaptırmadan diğer sonuçlar temiz çıktı bu durumu yasayanlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benimde 19 aydır hiç bir sorun yokken olmuyor. hgs filmi ben çektirdim ben de cok korkuyordum ama bölgesel uyusturma ignesi yaptilar hiç acı hissetmedim çok kolay oldu. muhakkak hgs cektir, tüplerde tıkanıklık varsa boşuna zaman kaybetmemiş olursun20 yaşında 1 sene 3 aylık evliyim hiç korunmasına rağmen bebeğimiz olmadı doktora gittim hsg filmi istedi korktuğum yaptırmadan diğer sonuçlar temiz çıktı bu durumu yasayanlar
korunmayalı 1 yılı geçtiği için doktorunun hsg istemesi normal bence zaman kaybetmeden çektirmelisin20 yaşında 1 sene 3 aylık evliyim hiç korunmasına rağmen bebeğimiz olmadı doktora gittim hsg filmi istedi korktuğum yaptırmadan diğer sonuçlar temiz çıktı bu durumu yasayanlar
Bence zaman kaybetmeden yaptır bende ilkte korktuğum için erteledim ve zamana kaybettim maalesef bu süreç tedaviler raporlar baya zaman alıyor20 yaşında 1 sene 3 aylık evliyim hiç korunmasına rağmen bebeğimiz olmadı doktora gittim hsg filmi istedi korktuğum yaptırmadan diğer sonuçlar temiz çıktı bu durumu yasayanlar
eski sistem demekki makineleriBi yeri aradım da anesteziyle yapıyorlarda orada yaptıracam bakalım