Gaz Problemi Bebek

melisa liman

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
1
0
1
25
Kızlar selam!
İki buçuk aylık kızım var kabızlık sorununu çok fazla yaşıyoruz bir kaşık zeytinyağı verdim.verdikten sonra öksürdu biraz buda beni korkuttu.acaba zeytinyağının zararı olur mu ki.olkaz diye biliyorum.korktm biraz yardım edin

Bende aynısını yaşadım sahah akşam bi çay kağışı verebilirsin dedi dr poposunada sür her 2 alt açmada bir eskiyi sil yeniden sür hafif pıt pıt yap popo deliğine uyar yani

Vermeseniz çok daha iyi ph olarak bilemezsiniz. Anne sütü dışında su dahi vermeyin. Bunun yerine siz emziryorsanız aç karnına kayısı yiyin su için. Daha çok lifli beslenin. Bir kovayı bebeğın banyo suyu sıcaklığında doldurabilir koltuk altlarından tutup kovaya sokabilirsin. Bacaklarını hareket ettirdikçe suyun içinde bağıraaklarda hareket edecektir. Onun dışında youtubedan kaka masajları yapabilirsiniz. Popoyu kulak çubuğu ve z yaği yardımıyla pıt pıt hafifçe uyarabilşrsiniz. Anne sütü alan bebekler 10 güne kadar yapmayabilir.

Zeytinyağının hiç bir zararı olmuyor alerjik bir durumu yoksa hatta gaza iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…