Bebek

yakamoz88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
18
17
88
32
İyi günler arkadaşlar benim bebeğim doğduğundan beri iki kaşının arasında bu kırmızı leke var bunu gören yada bebeklerinde olan varmı geçerim yada nasıl geçti ağlayınca yada kendini sıkınca daha çok belirginleşiyor şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• IMG_4739.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_4611.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 90
Benim kizimda da vardi, zamanla azalarak gecti. Doktor endiselenecek bir durum yok gecer zamanla demisti.
Saglikli ve mutlu bir omru olsun bebisinizin.

İki çocuğumdada var oğlum 3,5 yaşında 1 yaş gibi geçti çok çok ağlarsa kızarıyor. Şimdi kızımdada var göz kapağında ve iki kaş ortasında onun da aynı geçecek endişe etmeyin. takip eden doktorunuzda gördüyse sıkıntı yapmayın

Bizimki gibi çok belirgin ve kırmızımı bana o alanın resmini atabilir misiniz zahmet olmazsa ben çok üzülüyorum doğrusu

Şöyle bi fotodan kırptım abisinde burnunun krnarındada vardı . Geçti gitti. Melek öpücüğü deniyormuş bu kızarıklıklara. Geçmesede üzülmeyin inanın artık bir sürü krem ya da lazerlerle tedavi var bence bebeğiniz her haliyle çok özel ve güzel

Eklentiler

• 28FC9F36-7AC1-468C-9EAF-8F31310C0179.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 73
maşallah sübhanAllah bebeğe ben önceki hali yani kırmızılık varken görmek istedim atabilir misiniz zahmet olmazsa

Geçme yada azalma oldu mu miniğin öpücük lekesinde şu an nasıl acaba kırpıp güncel fotoğraf paylaşabilir misiniz? Bir de kaçıncı ayda azalma oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…