Benim kardeşimde de vardı. Büyüdükçe geçti.İyi günler hanımlar benim bebeğimin yüzünde yani iki kaşının ortasında kırmızı leke var beyaz tenli olduğundan çok belirgin oluyor sizde böyle varmı yada rastladınız mı geçerim geçmezmi lütfen beni bilgilendirir misiniz şimdiden teşekkür ederim
Evet tamamen geçti. İlkokul 1. sınıf fotoğrafında o iz yoktu mesela ama kaç yaşında tam hatırlamıyoruz. (Anneme de sordum şimdikaç yaşa girince geçti bide tamamenmi geçti lütfen bilgi verir misiniz
Emziriyorum evet ama anlamadımEmziriyorsan sütünü sür denendi onaylandı.
İnşallah bazıları diyor doğumla gelen bir leke geçmez falanBüyüdükçe geçiyor o kızarıklık genelde
Hiç öyle bir şey yok, ben mi buİnşallah bazıları diyor doğumla gelen bir leke geçmez falan
Antep’te kararır zaten o, büyüyünce kesin geçer.Benimde umudum geçmesindenyana beyaz tenli olduğu için çok belli oluyor
Sütünü az bişe sağ daha sonra kızarık yere sür benim oğlumun göz kapaklarında vardı böyle kızarıklıklar sonra geçti dene bi benceEmziriyorsan sütünü sür denendi onaylandı.
Leke geçti mi doktora gittiniz mi bilgi verir misiniz ?İyi günler hanımlar benim bebeğimin yüzünde yani iki kaşının ortasında kırmızı leke var beyaz tenli olduğundan çok belirgin oluyor sizde böyle varmı yada rastladınız mı geçerim geçmezmi lütfen beni bilgilendirir misiniz şimdiden teşekkür ederim
Yok vala bizimkinin iki kaşın arasındaki duruyor bazen soluklaşıyor yani belirginliği azalıyor cildiye baktımı sizin bebeğe
Evet beyaz tenli bir aileyiz genellikle yigenlerimde oluyordu geçiyor zamanlaİyi günler hanımlar benim bebeğimin yüzünde yani iki kaşının ortasında kırmızı leke var beyaz tenli olduğundan çok belirgin oluyor sizde böyle varmı yada rastladınız mı geçerim geçmezmi lütfen beni bilgilendirir misiniz şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?