Bebek

Husmer2608

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
2
0
1
30
merhaba arkadaslar adetim 6 gun gecti ve hala gelmedi kasiklarimda cok sanci var bebek istiyoruz dun test yaptim negatif cikti ne yapmaliyim yardimci olur musunuz lutfen simdiden tesekkurler

merhaba arkadaslar adetim 6 gun gecti ve hala gelmedi kasiklarimda cok sanci var bebek istiyoruz dun test yaptim negatif cikti ne yapmaliyim yardimci olur musunuz lutfen simdiden tesekkurler
Negatif cıktıysa olmayabilir ama şüpheniz varsa yarın kan testi yaptırarak öğrenebilirsiniz kesin sonucu

Negatif cıktıysa olmayabilir ama şüpheniz varsa yarın kan testi yaptırarak öğrenebilirsiniz kesin sonucu
Hamilelik belirtilerinin bazilari var suphelenmistim ama testte negatif cikinca butun umidim gitti 5 yillik evliyim 4 yil boyunca hap kullandim gecen sene biraktim cocuk istedigimiz icin ama hapi biraktiktan sonra adetim kesildi ve 1 sene boyunca hic olmadi bir suru testler yaptirdik ve hic bir sorun olmadigini soylediler hapi uzun sure kullandigim icin gelmedigini soylediler gecen sene subatta gormustum son adetimi ve gecen ay subatta geldi tam bir yil sonra ve korunmadik

İnstagramda bi sayfa var bi ürün satıyo o kadar cok tesekkür msjı alıyoki kimisinn adeti dzene griyo snra ise hamile kalıyo burdan yazmam sakıncalı olabilir ozelden msj atarsanız ordan yazabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…