• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek...

Yasonra19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
1
0
1
29
ben uc senedir evleyim. Ve iki yasinda bir cocugum var.
Dogum dan sekiz ay sonra tekrar hamile kaldim , isteyerekti.
Malesef düşük yaptım.
Cocuk yapma isteyim hala var ama, esimin ailesi o kdar baski yapiorlarki, bu isteyim bazen yok oluyor vazgeciorum.
Kaynanam yada gorumcem surekli gorustugumuzde ikincisi olsun bidaha yap yalniz kalmasin cocuk falan filan laflar ediorlar hep, ve ben bundan acaip rahatsiz oluyorum. O kadar rahatsiz ediciki, tekrar korunmaya basladim.
Bende istiyorum tabiki olmasini, esimden ve kendimden bi baskasi buna mudahale ettiggi zaman zoruma gidior.
Ben onlar icin cocuk dogurmam . Kendimiz icin, biz bakicaz biz buyutucez, bizim kararlarimiz..
Belkide onlari sevmedigimden bu kadar tepki gosteriorum bilmiorum ama ayni durumda olan birde eltim var . Onla konusuyoruz oda ayni dusunuyor orda ertelior cocuk meselesini surekli, o kadar sogutuyorlar insani..
bilmiorum cok tuhaf bi durumun icerisindeyim. Esimle konusamiorum cunku ailesini hakli bulur hep o yuzden hic acmiorum bu konuyu..
Ama ne yapacagimida bilmiorum.. farkindayim onlara inat yapmiormusum gibi oluyor ama ben onlar isteyince cocuk yapacak degilim ya kendi kararim kendi isteyim olunca olsun.. bu durumdan cok rahatsizim..

Merhaba,
Çok da takılmamak lazım bence. Benim de istediğim birşeyi onlar söylediğinde zoruma gidiyor istesemde yapmak istemiyorum ama bence istiyorsan kim ne derse duyma boşver kalbinin sesini dinle :KK66:

ben uc senedir evleyim. Ve iki yasinda bir cocugum var.
Dogum dan sekiz ay sonra tekrar hamile kaldim , isteyerekti.
Malesef düşük yaptım.
Cocuk yapma isteyim hala var ama, esimin ailesi o kdar baski yapiorlarki, bu isteyim bazen yok oluyor vazgeciorum.
Kaynanam yada gorumcem surekli gorustugumuzde ikincisi olsun bidaha yap yalniz kalmasin cocuk falan filan laflar ediorlar hep, ve ben bundan acaip rahatsiz oluyorum. O kadar rahatsiz ediciki, tekrar korunmaya basladim.
Bende istiyorum tabiki olmasini, esimden ve kendimden bi baskasi buna mudahale ettiggi zaman zoruma gidior.
Ben onlar icin cocuk dogurmam . Kendimiz icin, biz bakicaz biz buyutucez, bizim kararlarimiz..
Belkide onlari sevmedigimden bu kadar tepki gosteriorum bilmiorum ama ayni durumda olan birde eltim var . Onla konusuyoruz oda ayni dusunuyor orda ertelior cocuk meselesini surekli, o kadar sogutuyorlar insani..
bilmiorum cok tuhaf bi durumun icerisindeyim. Esimle konusamiorum cunku ailesini hakli bulur hep o yuzden hic acmiorum bu konuyu..
Ama ne yapacagimida bilmiorum.. farkindayim onlara inat yapmiormusum gibi oluyor ama ben onlar isteyince cocuk yapacak degilim ya kendi kararim kendi isteyim olunca olsun.. bu durumdan cok rahatsizim..
Başkaları istiyor diye çocuk mu yapılırmış?Karı koca arasındaki özel bir konu bizden başkasını ilgilendirmez deyin ayıp ya yatak odanız başka kimseyi ilgilendirmez.Kaldı ki iki yaşındaki de daha bir bebek önce onu büyüt sonra fikrin değişecek belki zor gelecek şu anda bilemezsin.Kaynananla görümcene söyle çok meraklılarsa kendileri doğursunlar.

ben bi şeyi istiyorsam yaparım onlar ne der umrumda olmaz. onlar bişey söylüyor diye de kendimi engellemem.ama siz burda resmen onlar yüzünden korunuyorsunuz. bence elalemi değil içsesinizi dinleyin.

Back