Bebek yüzlü güzel Zeynep Arı

Evet canım .
Hangimizi öyle fot.su yok ki
Ben de hiç fotojenik değilimdir.

konu dışından ban yemek istemiyorum ama kızın burnunu yoketmişler

Evet canım .
Hangimizi öyle fot.su yok ki
Ben de hiç fotojenik değilimdir.

Ben de aynen...Bazan fotojenik çıkıyorum seviniyorum :))) Bazan da çok kötü..Çünkü çok mimik yapıyorum,hareketsiz duramıyorum...Aynı pozda duramıyorum uzun süre...
:))

Maritsa bari konu başlığını Zeynep Arı ve beğendiğimiz burun şekilleri yap...

Ben başından dedim zaten ,konuyu dağıtmaktan ban yiyeceğiz diye :)
İdeal kaş ve beğendiğimiz burunlar diye düzenleyeyim

o zaman şöyle diyeyim kaş burundan önce gelir.....güzel ve diri bir yüzde burun çok önemli değildir ütopik büyük olmadığı sürece....ama kaşlar ifadeyi direk değiştirir

tşkkür ederim

hiçbir şey kullanmıyorum yüzüme.denedim kaş kalemi aldım far da sürdüm beğenemedim.
bir tek göz kalemi kullanıyorum zaten bide parlatıcı onun haricinde bir şey süremiyorum yüzüme

kaşımın doğal halini seviyorum sanırım silik ve az.

yabancı bir materyal gibi geliyor.doğallığı bozuyor gibi:26:yapamıyorum

ama sürenleri görüyorum bazılarına da çok yakışıyor kaş kalemi,farı..vs...

üzüldüm bu kızın adına

kızın babası öğretmen ya da bi üniversite de prof.du galiba bu kızın fotoğraflarının altında sanırım bi öğrencisinin yorumları vardı kız şöyle bir şey yazmıştı 'hocam küçücükdü sizin yanınızda gelirken nasıl da büyüdü böyle çok güzel bir kız olmuş burnunu da çok başarılı buldum' tarzında bi yorum birebir aynısı olmayabilir cümle ama bu tarz bir şeyler yazılmıştı

Son düzenleme:
Bu kızın burnunun estetik olmadığına kalıbımı basarım, aynı yüz, burun ve dudak tipine sahip yakın bir arkadaşım var sadece aşırı küçük olmasından ötürü göze estetik gözükmüyor ve aynı sorulara o da maruz kalıyor...

Bencede doğallık gibisi var mı iyi yapıyorsun tabi .Böyle iyi görünüyor zaten, ben fikir olsun diye söylemiştim :)
Ben de çok kaşlı gözlü sayılmam .Ben böyle anlatıyorum ama normalde ruj hariç ,sıfır makyaj takılan bir tipimdir.

Kaş farı olarak hangisini kullandın bilemiyorum :26: ama açık renkli kaşlara en sağdaki uygun oluyor. Soldaki olmaz sana.
Resim alıntıdır .
Elf'nın kaş kitti :) Aynısından bende de var.

Son düzenleme:
Çok seviyorum böyle yüzleri ben, benim gözümde kadın her zaman bebek yüzlü renkli gözlü beyaz tenlidir. Yani zevkim bu yönde.

Bu kızda estetik var mı yok mu bilmiyorum, bana yok gibi geldi, varsa da yüzüne çok yakışmış ve çok fazla "doğal" durmuş.

ayrıca bu yüz hatlarına sahip bir sürü insan var, her güzel burunlu kalın dudaklı estetikli demek değildir.

Estetik yok .Küçüklük (15-16 yaşındaki) fotoğraflarını görmüştüm.Aynısı, pek değişmemiş.

Bunun cevabını vivianduygu vermiş aslında.

burnunun büyüklüğü ya da küçüklüğü değil ama bi yamukluğu varmış o düzeltilmiş bununla ilgili birkaç yorum daha okudum ayrıca bu fotoğrafında da üst kısmının pek düzgün olmadığı gözüküyo ki yaptırabilirde estetik oldu diye birini beğenmemek saçma o fikre katılmıyorum

Eklentiler

• $109HG.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleme:
Ben radikal bir değişiklik yaptırdığı ima ediyorsun sanmıştım .
Klibinde nasıl sizce ? Bu arada şarkıya bittim ben .
En az 10 kez dinlemişimdir herhalde .

[video=youtube;8fWf_PjKEsE]http://www.youtube.com/watch?v=8fWf_PjKEsE[/video][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…