Bebek yüzlü güzel Zeynep Arı

Kaşları çok kötü tam düz de sayılmaz,kavisli de değil dağınık,değişik ve çirkin.İlk dikkatimi kaşları çekti ne kadar kötü diye geçirdim içimden.Dudakları da sanki soğuktan çatlamış ve şişmiş gibi.Tek beğendiğim yanı göz rengi oldu.

Ben gerçekten anlamıyorum :) her güzel ve kalkık burunluya ,estetik var diyorsunuz :)))))))) dudaklarında da işlem olsa anlarım ,ama yok işte.

Çirkin yer mi istiyorsunuz :/ o zaman dişlerine bakın ,bir tek orası gözü tırmalıyor .
Onun dışında mis gibi kız .Neyse zevkler ve renkler diyeyim :27:

----

Tryamour sana yazcam canım :) şu an modumda değilim :'(

Son düzenleme:
Yok yok benim kaşım düz değilmiş. Kavisi var çünkü ama az var. :s
Önceki mesajımda yok yazmışım. Az varmış. :D Kendimi inceliyorum sayende. :D
Şimdi biraz daha foto inceledim. Düzlerde hiç kavis yok.

Hafif dahi olsa kavis ,düz kaşa girer canım .
Yok inceleme ,bütüne bak :31::31: tek bir noktaya odaklanma yani .Sana diyorum ama keşke ben becerebilsem bunu :52::52:

İlk üçü ,düz olmayan kaş modelleri.
Düz olanlar aşağıya doğru olur ya da yukarıya:26: farketmez ,ama modeli böyle kabaca.

20101107120657978.jpg

Son düzenleme:
Yok inceleme ,bütüne bak :31::31: tek bir noktaya odaklanma yani .Sana diyorum ama keşke ben becerebilsem bunu :52::52:

Düz olanlar aşağıya doğru olur ya da yukarıya:26: farketmez ,ama modeli böyle kabaca.

20101107120657978.jpg

Benim kaşım kesinlikle düz değil.
Köşeliye benziyor.

20101107120657978.jpg

Buradaki örneklendirmelere göre benimki düz kaşa giriyor sanırım....Çok çok hafif bir kavis var...Varla yok arası....

Ben düzgün burnu var o yüzden kesin estetiktir diye bi düşünce sürmedim. Aksine cok kötü bi burnu var. Ama estetik var gibi duruyor. Şimdi gerçekten estetik yokmu bu kızda? Kendisimi söylemiş kanıtlamışmı siz nerden biliyorsunuz? Kimi burunda insan estetik olup olmadığını anlayamıyor bile. Yoksada bence estetikli gibi duruyor. Ama yanlış estetik gibi..

ben gözlemlediğim kadarıyla estetikli burnu şıp diye anlıyorum hiç yanılmadım şimdiye kadar ama bilemiyorum..:26:

...........

$DSCN1700.jpg

bu arada benim kaşlarım seyrek belli belirsizdir.ve hangi gruba giriyor tam çözemedim:26:

Bence köşeli kaşa giriyor :16: şekli güzel .
Seyrek olan kısımlar için kaş farı kullanabilirsin .Kalem asla önermiyorum .

Yalnız şekil A'daki gibi biraz alınması lazım başlangıçtan .

kas-almak-300x286.jpg

---------

Ben bir şekilde anlıyorum estetiklileri .Forumda gördüklerim içinde aynı şey geçerli .
Neyse estetik ya da değil :) ben iskandinav tarzı burunları beğeniyorum .

Bol kavisli ,kalkık ve hokka gibi bir burun oluyor .

Ben böyle beğeniyorum :26: başkası daha düz sevebilir ,tercih meselesi .
Önemli olan yüz hatları ile uyumu :40: onun da altını çizeyim .
Herkese her burun yakışmaz .
Ben kendimde Milla'nın burnunu düşünemiyorum bile :/ ama ona yakışıyor ,karakteristik bir görüntüsü var.

Son düzenleme:
Bol kavisli ,kalkık ve hokka gibi bir burun oluyor .

Ben böyle beğeniyorum :26: başkası daha düz sevebilir ,tercih meselesi .
Önemli olan yüz hatları ile uyumu :40: onun da altını çizeyim .
Herkese her burun yakışmaz .
Ben kendimde Milla'nın burnunu düşünemiyorum bile :/ ama ona yakışıyor ,karakteristik bir görüntüsü var.

googledan baktım merak edip ama bulamadım da o yüzden sordum canım :)

Yani hem kemikli olacak hem de burnunun ucu kalkık olacak öyle mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman ben kıyısından köşesinden uyuyorum buna sanki...:26:

Yüzümde krem var,parlıyor bu yüzden...Anneminki daha da kemiklidir...Benimki biraz daha kemiği törpülenmiş gibi duruyor....Burun uçlarımız kalkık ama..

Yok be canım kemikli değil .

Avatarımdaki kız gibi mesela :) Sen nasıl beğeniyorsun :54:

Yüz şekline uyan her burun benim için güzel kategorisinde...Çok fazla minik burunları veya çok çok iri burunları güzel bulmuyorum ... Ama dediğim gibi yüzüne yakışıyor,uyumlu duruyorsa güzeldir benim gözümde...

Evet canım gayet hoş :31: kalkık .

Bu kızınkisi mesela tam beğendiğim gibi :( gel gör ki karşından bakıldığında pek güzel değil :/ delikleri görünüyor .

gr70t.jpg

Bir gün hepimiz toptan ban yiyeceğiz ,konuyu dağıtmaktan :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
Bütük kalkık burunluların karşıdan bakıldığında burun delikleri görünür ama.....

Bütük kalkık burunluların karşıdan bakıldığında burun delikleri görünür ama.....

Aynen canım :50: hoş bir görüntü değil.
Benim önden şekli aynen böyle .:50: yandan daha düz .Bu kadar kavisli ve kalkık değil :(

gr76v.jpg

Ayyyyyyyyy bu da yanlış operasyon geçirmiş bir kız :( burnu facia .
Bunalım sebebidir bu burun .

PS%20Preop%20Oblique%20view.jpg

Son düzenleme:
Aynen canım :50: hoş bir görüntü değil.
Benim önden şekli aynen böyle .:50: yandan daha düz .Bu kadar kavisli ve kalkık değil :(

gr76v.jpg

Bu kızın burnu önden de gayet güzel ki bence...Sadece yüzü biraz kötü çıkmış....Uykulu gibi duruyor...Gerçi insan her pozunda dünya güzeli çıkacak diye bir şey yok...Bu da öyle fotolarından biridir sanırım...:)

Bu kıza benziyorsa gayet güzel burnun...Fotoda da beğenmiştim...Bence boş yere burnunu takmışsın kafana ;-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back