- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
aa şaşırdım burda başlığını görünce =) ankaralı bu kız birkaç klipte oynamışlığıda var güzel mi değil mi ben tam çözemedim ama kesinlikle çok fotojenik bu arada bu fotoları eski pek tutmadı sanırım güncel bir şeyler yok parlamaya başladığı zamanlarda türkiyenin scarlet johansson'ı deniyordu =)
Şöyle söyleyeyim Maritsacım,hani bazı erkeksi kızlar olur ya hal ve tavır olarak..Bende de öyle bir izlenim uyandırdı...Hani lanlı lunlu konuşan, küfürbaz,erkeklerin yanında erkekmiş gibi davranan,kızsal davranışlardan,konuşmalardan hoşlanmayan.......Bazı fotoğraflarda cidden çok hoş çıkmış..Ama bazılarında ne bileyim fazla asi,erkeksi bir havada gibi geldi bana....
Kızcağızın belki alakası bile yoktur bu dediklerimle ama bende uyandırdığı intiba bu şekilde...
Bak canım oku bunu :)
Kaşınızın bittiği yer, başlangıcından aşağıda ise yüzünüzü hüzünlü ve ağlamaklı gösterir. Gözünüzün ışıktan alacağı, parlaklığı ve rengi kapatır. Böyle bir kaşınız sahipseniz, elinize bir kalem alıp, kaşınızın başlangıç noktasından sonuna, gözünüze paralel olarak tutun, kaş ucunuzda kalemin dışında kalan tüyleri alın. Kaşınızın uzun görünmesi ile ilgili bir takıntınızda olsa bunu yapın. Zira kısa kaşlı ve gözü aydınlık görünmeniz, uzun kaşlı ama ağlamaklı görünmenizden daha iyidir.
alıntıdır.
İdeal kaş şeklini kişinin yüz yapısına uygun olmalı .O yüzden şu ideal kaş şeklidir diye resim göstermesem iyi olur sanki.
Bana göre Megan ve livin gayet muntazam tabii .
Demek hiç aldirmadin :) ne güzel .seni rahatsız edecek şekli olsaydı,belki kuaforede aldirirdin.Ben hayatımda hiç kaş aldırmadım bir başkasına...Çünkü beğenmemiştim kaş aldıran bir iki arkadaşımın kaş aldırdıktan sonraki kaş şeklini...Bir kez kuaförde makyaj yaptırdım,hiç beğenmedim.üstelik kimbilir kaç kişiye kullandı o malzemeleri, o kadar kötü kokuyordu ki...
Zaten çok gür değil kaşlarım..Bir ortasını alırım,bir de hafif bir rötüş yaparım..Benim de bitim yeri aşağıda biraz..Ama oraya da hafif rötüş yapıyorum...İlk gençlik yıllarımda Küçük Emrah gibi kalkıyordu kaşlarım..
Benim aşağıda değilmiş bitiş yeri, baktım.
İdeal kaş şekli değil canım , düz olmayan kaş nasıl oluyor, onun için foto istemiştim.
Evet Ankaralı
Üstelik her zaman alımlı bi kızdı, eski hallerini daha çok beğenirdim hatta
Kliplerde oynadığını bilmiyordum ama bi güzellik yarışmasına katılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?