Bebek yüzlü güzel Zeynep Arı

Şöyle söyleyeyim Maritsacım,hani bazı erkeksi kızlar olur ya hal ve tavır olarak..Bende de öyle bir izlenim uyandırdı...Hani lanlı lunlu konuşan, küfürbaz,erkeklerin yanında erkekmiş gibi davranan,kızsal davranışlardan,konuşmalardan hoşlanmayan.......Bazı fotoğraflarda cidden çok hoş çıkmış..Ama bazılarında ne bileyim fazla asi,erkeksi bir havada gibi geldi bana....

Kızcağızın belki alakası bile yoktur bu dediklerimle ama bende uyandırdığı intiba bu şekilde...

zeynoc11.jpg

sarı saçla daha güzel

aa şaşırdım burda başlığını görünce =) ankaralı bu kız birkaç klipte oynamışlığıda var güzel mi değil mi ben tam çözemedim ama kesinlikle çok fotojenik bu arada bu fotoları eski pek tutmadı sanırım güncel bir şeyler yok parlamaya başladığı zamanlarda türkiyenin scarlet johansson'ı deniyordu =)

aa şaşırdım burda başlığını görünce =) ankaralı bu kız birkaç klipte oynamışlığıda var güzel mi değil mi ben tam çözemedim ama kesinlikle çok fotojenik bu arada bu fotoları eski pek tutmadı sanırım güncel bir şeyler yok parlamaya başladığı zamanlarda türkiyenin scarlet johansson'ı deniyordu =)

Evet Ankaralı:8:
Üstelik her zaman alımlı bi kızdı, eski hallerini daha çok beğenirdim hatta
Kliplerde oynadığını bilmiyordum ama bi güzellik yarışmasına katılmıştı

İzleyinnnnn :)

[video=youtube;8fWf_PjKEsE]http://www.youtube.com/watch?v=8fWf_PjKEsE[/video]

Şöyle söyleyeyim Maritsacım,hani bazı erkeksi kızlar olur ya hal ve tavır olarak..Bende de öyle bir izlenim uyandırdı...Hani lanlı lunlu konuşan, küfürbaz,erkeklerin yanında erkekmiş gibi davranan,kızsal davranışlardan,konuşmalardan hoşlanmayan.......Bazı fotoğraflarda cidden çok hoş çıkmış..Ama bazılarında ne bileyim fazla asi,erkeksi bir havada gibi geldi bana....

Kızcağızın belki alakası bile yoktur bu dediklerimle ama bende uyandırdığı intiba bu şekilde...

Banada hanım hanımcık,utangaç bir kız gibi geldi :)
Kızın asi bir tarzı var ,ondan öyle düşündün bence :16:

------

Kaşları düz olduğu için ,ağlamaklı bir ifade veriyor yüzüne .Benim de bu kadar olmasada düzdür :/

Son düzenleme:
bu lcw nin mankenine acaip benziyo hakkaten lcw mankeni ve doutzen kroes karışımı
çok güzel kız
normalde koyu saçı yakıştırırım ama sarı daha güzel olmuş kıza:nazar:

Maritsaaa ne kadar dikkatle inceliyorsunn. :)))):52::52:

Düz kaşların ağlamaklı bir ifade verdiğini ilk kez duyuyorum. :))

Benim de kaşlarım düz o zaman. Yani kavisi yok. Pek beğenmem kaşlarımı.
Sanki uç kısma doğru hafif düşük. ://
Ebru Gündeş kavisi olan kaşlardan da nefret ederim bu arada
.
Düz olmayan kaş nasıl oluyor bi foto ile gösterebilir misin ayrıca?

Bana çok diyen olmuştur : ağlıyor musun sen, ağlayacak mısın yoksa gibi laflar, karşılıklı konuşurken ya da sadece durduğumda.
Hatta geçen yıl hocamın odasına gittim bir şey sormak için, birkaç kez üst üste sordu "ya sen ağlıyor musun" diye.
Yok diyorum yine soruyor kadın. :D:D

Ben kahverengi göz kaleminin ıslak bir etki yarattığını düşünüyorum ki makyözler de öyle söylüyor.
Balık kadını ıslak ıslak bakarmış derler, o da bir neden olabilir. :p
Ama kaşlarımın da etkisi vardır diye düşünmeye başladım şimdi. :44:

Canım ben hayatımda ilk kez kaşlarımı aldırmaya gitmiştim :26: oradaki kız kaşların çok düz ,ağlamaklı ifade veriyor bu suratına ,biraz değiştirelim şeklini demişti.

Sonradan nette araştırdım ,harbiden de öyle oluyormuş.

Biliyor musun bahsettiğin şeyi sürekli bana da söylüyorlar .Masum bir yüzlülerin çoğunluğunda bu durum var aslında :52:

Örnek fot koycam canım :31: bakmam lazım nette.

Bak canım oku bunu :)

Kaşınızın bittiği yer, başlangıcından aşağıda ise yüzünüzü hüzünlü ve ağlamaklı gösterir. Gözünüzün ışıktan alacağı, parlaklığı ve rengi kapatır. Böyle bir kaşınız sahipseniz, elinize bir kalem alıp, kaşınızın başlangıç noktasından sonuna, gözünüze paralel olarak tutun, kaş ucunuzda kalemin dışında kalan tüyleri alın. Kaşınızın uzun görünmesi ile ilgili bir takıntınızda olsa bunu yapın. Zira kısa kaşlı ve gözü aydınlık görünmeniz, uzun kaşlı ama ağlamaklı görünmenizden daha iyidir.

alıntıdır.

İdeal kaş şeklini kişinin yüz yapısına uygun olmalı .O yüzden şu ideal kaş şeklidir diye resim göstermesem iyi olur sanki.
Bana göre Megan ve livin gayet muntazam tabii .

Son düzenleme:
Ben hayatımda hiç kaş aldırmadım bir başkasına...Çünkü beğenmemiştim kaş aldıran bir iki arkadaşımın kaş aldırdıktan sonraki kaş şeklini...Bir kez kuaförde makyaj yaptırdım,hiç beğenmedim.üstelik kimbilir kaç kişiye kullandı o malzemeleri, o kadar kötü kokuyordu ki...:25:
Zaten çok gür değil kaşlarım..Bir ortasını alırım,bir de hafif bir rötüş yaparım..Benim de bitim yeri aşağıda biraz..Ama oraya da hafif rötüş yapıyorum...İlk gençlik yıllarımda Küçük Emrah gibi kalkıyordu kaşlarım..:1:

Bak canım oku bunu :)

Kaşınızın bittiği yer, başlangıcından aşağıda ise yüzünüzü hüzünlü ve ağlamaklı gösterir. Gözünüzün ışıktan alacağı, parlaklığı ve rengi kapatır. Böyle bir kaşınız sahipseniz, elinize bir kalem alıp, kaşınızın başlangıç noktasından sonuna, gözünüze paralel olarak tutun, kaş ucunuzda kalemin dışında kalan tüyleri alın. Kaşınızın uzun görünmesi ile ilgili bir takıntınızda olsa bunu yapın. Zira kısa kaşlı ve gözü aydınlık görünmeniz, uzun kaşlı ama ağlamaklı görünmenizden daha iyidir.

alıntıdır.

İdeal kaş şeklini kişinin yüz yapısına uygun olmalı .O yüzden şu ideal kaş şeklidir diye resim göstermesem iyi olur sanki.
Bana göre Megan ve livin gayet muntazam tabii .

Benim aşağıda değilmiş bitiş yeri, baktım. :D

İdeal kaş şekli değil canım , düz olmayan kaş nasıl oluyor, onun için foto istemiştim.

Yok yok benim kaşım düz değilmiş. Kavisi var çünkü ama az var. :s
Önceki mesajımda yok yazmışım. Az varmış. :D Kendimi inceliyorum sayende. :D
Şimdi biraz daha foto inceledim. Düzlerde hiç kavis yok.

Son düzenleme:
Ben hayatımda hiç kaş aldırmadım bir başkasına...Çünkü beğenmemiştim kaş aldıran bir iki arkadaşımın kaş aldırdıktan sonraki kaş şeklini...Bir kez kuaförde makyaj yaptırdım,hiç beğenmedim.üstelik kimbilir kaç kişiye kullandı o malzemeleri, o kadar kötü kokuyordu ki...:25:
Zaten çok gür değil kaşlarım..Bir ortasını alırım,bir de hafif bir rötüş yaparım..Benim de bitim yeri aşağıda biraz..Ama oraya da hafif rötüş yapıyorum...İlk gençlik yıllarımda Küçük Emrah gibi kalkıyordu kaşlarım..:1:
Demek hiç aldirmadin :) ne güzel .seni rahatsız edecek şekli olsaydı,belki kuaforede aldirirdin.

Offf ben de 1 kez gittim :'( bir daha da gitmem .zaten kaslı gözlü bir kız degilim,gerek yok çok almama

Benim aşağıda değilmiş bitiş yeri, baktım. :D

İdeal kaş şekli değil canım , düz olmayan kaş nasıl oluyor, onun için foto istemiştim.

Şimdi anladım tatlım :) tel.dan ekleyemiyorum .bilgisayari açtığımda koyarim.:16:

Evet biliyorum bu kızı.. Dudaklarında bi operasyon var sanırım. Burnu zaten estetik çok belli. Estetikler yüzünde bağırıyor resmen. Bu yüzden bana cok fazla güzel gelmedi. Dudak olsun burun olsun başka yüz hatları olsun estetik cok fazla belirginse bana masum gelmiyor şahsen.. Kaşlarını hele hiç beğenmedim. Gözleri hoşuma gitti bi tek okadar. Çirkin bi kız mı hayır değil tabikide. Ama çokta güzel değil.

estetikli brunların yüzde doksanı ben estetiğim diye bağırıyor.

oysaki çok güzel ve düzgün bir burnu var bence asla estetikli bir burun değil.

her düzgün burun estetikli olsa ...
:27::27:

Back