bebek yürütme aparatı

bebisimsanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
650
0
0
İstanbul
yürümeyen kardeşim için demin bebek yürütme aparatı sipariş ettik
daha önce kullanıpta faydasını gören varmı
paylaşırsanız sevinirim. :)

yürümeyen kardeşim için demin bebek yürütme aparatı sipariş ettik
daha önce kullanıpta faydasını gören varmı
paylaşırsanız sevinirim. :)

Merhaba cnm,

Umarım kardeşinde bir problem yoktur. Bazı bebekler geç yürürler. Yürüme aparatı kardeşin için uygun olmayabilir. Daha küçük çocuklarda etkili oluyor ama inşallah kardeşin içinde uygun olur. Bana kalırsa biraz fazla çabalayın cnm. Çevremde geç yürüyen çok fazla çocuk var en az 5-6 adım atmasını sağlamalısınız. Birde ona güven verin.Elinden tuttuğunuzda kaç adım atabiliyor. Yoruluyor mu hemen yoksa denge kuramıyor mu? Oğlumda denge problemi vardı. 3 ay içinde atlattık biz bunu çok çabaladık ama şuanda şükürler olsun ki bir problem yok.

başka bir konunda okudum. Kardeşini kucağa alıştırmışsınız. Biraz dikkatli davranmalısınız artık her istediğini önüne koyarsanız tembelliğe alışır. Oyuncaklarını falan koltuğun üstüne koyun kalkığp almaya çabalasın

Oglum 4 aylik ve 1 aydir yurutec kullaniyoruz cok da fazydali tek korkum bacaklarinin egri olabilmesi cunku daha cok kucuk kemikleri cok hassas ama yerinde durmuyor agliyor yurutece binince susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…