Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben taç marka silikon yorgan aldım.bide uyku setinin içinden çıkan yorganı var
MAVİLİ CANIM SEN PARK YATAK ALMIŞTIN DİMİ.PARK YATAKLARA UYKU SETİ OLMUYO DİYOLAR CANIM..BENDE PARK YATAK VE UYKU SETİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA KAFAM KARIŞTI..:uhm:
canım evet aslında karyolalar kadar güzel durmuyor birde uyku setleri büyük park yataklar küçük.benim park yatağım ebatı büyüktü.70*120.uyku setini bizimkiler almış geri vermek de istmediler .ben bebeğin yatağını duvara yakın koymuştum.duvardan soğuk gelmesin diye mecbur kullanacağım uyku setini.aldık eve getirdil bağlamak için delik bulamadık.sadece birleşme yerlerinde boşluk bulduk ancak o zaman oldu.ama karyola kadar şık durmuyor...aklım gelseydi resmini çekerdim.neyse tekrar serince resmini koyarım canım...sen ne duydun bu kanouda canım?
park yataklar için fikir verin arkdşlar ya yorgan alıp nevresim takımının içinemi koysak uyku setlerinin kenarları fazla gelicem bi işde yaramayacak çok karasızım
kızlar bebeğime yorgan almak istiyorum ama n sağlıklısı hangisi bilemiyorum.şöyle bir araştırdım.kaz tüyü olanların fiyatları baya fazla.sizlerin bir bilgisi varmı?