Ne kadar guzeller ya bayıldım bebek im suan yok inşallah en yakın zamanda olur da bunlardan almak isterim Çok guzeller çünkü.. ne kadar fiyatlari
Ben yapmıyorum:)Örmek isteyen hanımlara örnek olarak koydum.Modeller netten derleme.Ne kadar guzeller ya bayıldım bebek im suan yok inşallah en yakın zamanda olur da bunlardan almak isterim Çok guzeller çünkü.. ne kadar fiyatlari
Hmm Teşekkürler yinedeBen yapmıyorum:)Örmek isteyen hanımlara örnek olarak koydum.Modeller netten derleme.
Insallahh cnm çok teşekkür ederim aynen :)İnşallah bebeğiniz daha güzellerini giyer:).Onlar çok iyi şeylere layık
Ben yapıyorum canım beğendiğiniz model varsa örebilirimHmm Teşekkürler yinede
Ya oyle mi cnm suan bebegim yok insallah olunca yaptırmak cok isterim cnm. çok tesekkurlerBen yapıyorum canım beğendiğiniz model varsa örebilirim
Rica ederim canım ihtiyacınız olduğunda yardımcı olurum.Ya oyle mi cnm suan bebegim yok olunca yaptırmak cok isterim cnm. çok tesekkurler
Ayy cok tesekkurler ya:)Rica ederim canım ihtiyacınız olduğunda yardımcı olurum.
Annemin örgüleri güzeldir canım burdan çoğu arkadaşa annemle birlikte yaptık :) rica ederim.Ayy cok tesekkurler ya:)
Ne guzell cnm bi kaç tane yaptiklarinizdan gosterebilirmisiniz merak ettim deAnnemin örgüleri güzeldir canım burdan çoğu arkadaşa annemle birlikte yaptık :) rica ederim.
Tamam canım özelden atıyım size zaten sayfamda var bu bölümde bakın isterseniz .Ne guzell cnm bi kaç tane yaptiklarinizdan gosterebilirmisiniz merak ettim de