Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek yatağı nasıl olmalı ?

selinsu42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
915
1
46
Konya
arkadaşlar bebeğim için park yatak almayı düşünüyoruz. yatak olarak ne tür bir yatak önerirsiniz. yarı ortapedik yatakların sağlıklı olduğunu duydum. visco yataklar ise bebeği terletiyormuş. aranızda kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum

ben 2 oğluma da viscolex yatak aldım... terleme sorunumuz olmadı. büyük oğlum terler benim. ama nerde yatarsa yatsın terliyo.. küçükte öyle bişey yok. biz de viscolex yatak kullanıyoruz. çok da memnunuz

ben 2 oğluma da viscolex yatak aldım... terleme sorunumuz olmadı. büyük oğlum terler benim. ama nerde yatarsa yatsın terliyo.. küçükte öyle bişey yok. biz de viscolex yatak kullanıyoruz. çok da memnunuz

bebeğe göre değişiyor mu yani terleme. yatakla ilgisi yok a zaman peki çökme oluyor mu viscolex yatkta ve hangi marka kullanıyosun canım?

bebeğe göre değişiyor mu yani terleme. yatakla ilgisi yok a zaman peki çökme oluyor mu viscolex yatkta ve hangi marka kullanıyosun canım?

çökme sorunumuz olmadı
yataş kullanıyoruz. bi arkadaşım istikbalinkini aldı çok kötü. normal sünger sanki
yataşınki çok güzel

bizde bugün yatak almaya çıktık, alamadan döndük.
satıcılar visco tawsiye ediyor ama bana çok ince sünger yatak gibi geliyor. hiç hoşlanmadım. yaylı yatak istiyorum ama tam bir yaylı yatak bulamadım. hep ya visco ya visco kaplı. şimdi internetten bakarken idaş tan beğendim ama oda viscoymuş amaaan anlamadım walla....

3 yaşına kadar visco önermiyor uzmanlar..yarı ortopedik yaylı yatak olacakmış..bizde 2 haftadır yatak bakıyoruz..oğlan 1 yaşında..enson istikbalden sipariş verdik yarı ortopedik..inşallah iyi çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…