- 1 Ocak 2018
- 432
- 712
-
- Konu Sahibi Evcilkaktus67
Ben şuanda beşiğini kullanamıyorum mesela yatmıyor uyumuyor çıldırıyor içinde.
Bambidonun 60×120 anneyanı beşiğini kullanıyorum. En az 3-4 yaşına kadar kullanılabilecek bir şey. Ama bizim oğlan küçük beşiği daha çok seviyor. Klasik bebek yani. Dar, küçük ya da rahatsız her pozisyon onlar için güzel geliyor
Bu bahsettiğim üç kademeli tırmanması çok mümkün değil yani. Evet anne karnı mevzuundan kaynaklanıyor.Mobilya beşiklerin ebatları epey büyük ben de 3-4 yaşına kadar kullanılır diye düşünmüştüm ama arkadaş ayaklanınca, tırmanır düşer vs deyince aklımı çeldi :) ben de bilenlerden, kullananlardan yardım almak istedim.
Dar, küçük yerler anne karnını anımsattığı için olabilir :)
Park yatağı ilk 3 aylık dönemde de mi kullandınız çünkü yeni doğanlar çok şık emmek istiyormus ya kalkıp beşikten almak zor oluyor muArkadaşlar iyi geceler bn yapı olarak çok arastirmaciyim bn bebek yatak odasında olcağı için park yatak aldım içine yatağını aldım ve ayrı yu yatak yaptırdım yorgan falan yastıkları her tarzdan var yün silikon kaz tüyü ama en çok yünden memnun kaldım ve araştırmalar sonucu yunun daha sağlıklı olduğuna karar verdim demem o ki bebek yanınızda kalacaksa beşiğe çok para vermeye gerek yok çünkü beşikte uyumayıp yanınızda yatma ihtimali var ve bebek sizle ne kadar kalacak ve ne zaman oda yaparsınız bunları göz önünde bulundurun bunu sadece beşik için söylemiyorum birçok şey var daha
Park yataklar bana da uzun vadede mantıklı geliyor, ayarlama kısmı da iyi birşeymis teşekkürlerCnm park yatak iki katli oluyor 9 aya kadar üst katta yattı kolayca alıyodum ben sezaryenle doğum yaptım kızım 15 aylık oldu 9 aydan s9nra aşağı kata aldım ama o bizimle uyuyor