• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek yata konusunda bilgisi olanlar

bistrogirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
289
3
96
Adana
merhabalar;

İnşallah kasım ayında doğumum var. Bizde bebeğimiz için eşimle düşünüp 70*130 ebatlarında bebek beşiği (park yatak değil) aldık. Şimdi bunun içine konulacak yatağa sıra geldi. Bebek yatağının yarı ortopedik olması gerektiğini söylediler ve buna göre arayışımız başladı. Yatağı istediğimiz ebatlarda buluyoruz ve ortopediklik durumunu sorduğumuzda tam ortopedik yanıtı alıyoruz. Böylece o ürün elenmiş oluyor.
Bu durumda olan anneler yada anne adayları sizler ne yaptınız?
Yada hangi marka yatak kullanıyorsunuz?
Önerilerinizi bekliyorum.

merhabalar;

İnşallah kasım ayında doğumum var. Bizde bebeğimiz için eşimle düşünüp 70*130 ebatlarında bebek beşiği (park yatak değil) aldık. Şimdi bunun içine konulacak yatağa sıra geldi. Bebek yatağının yarı ortopedik olması gerektiğini söylediler ve buna göre arayışımız başladı. Yatağı istediğimiz ebatlarda buluyoruz ve ortopediklik durumunu sorduğumuzda tam ortopedik yanıtı alıyoruz. Böylece o ürün elenmiş oluyor.
Bu durumda olan anneler yada anne adayları sizler ne yaptınız?
Yada hangi marka yatak kullanıyorsunuz?
Önerilerinizi bekliyorum.

ikea da bebek beşikleri için sünger yataklar var. ben onlardan kullanıyorum.

ben bebek beşiğinin içine yastık koydum üstüne kat kat yorgan serdim yumuşacık oldu

ben yatak önerisi istemdim arkadaşlar. sizce bebek yatağı ortopedik mi olacak yoksa yarı ortopedik mi? bilinmiş marka yatak kullandınız mı? bir yerde satıcı kesinlikle yarı ortopedik olmalı diyor ne diyorsunuz öyle mi olmalı?=

yatağın yumuşak olmaması gerekli ve tam ortopedik olmalı ,pediatrist olan kuzenim tam ortopedik önerdi ve öyle aldık ,kızım genelde kendi yatağından başka yerde sağlıklı uyuyamıyor ..

bende yarı ortapedik diye biliyorum ve öyle aldım aynen senin gibide bulamadım gittim mobilyayı aldıgım yere sipariş verdirdim.getirdiler saolsunlar

bende yarı ortapedik diye biliyorum ve öyle aldım aynen senin gibide bulamadım gittim mobilyayı aldıgım yere sipariş verdirdim.getirdiler saolsunlar

evet ya bende yarı ortopedik bulamıyorum. Bebek için üretilmiş ürün diyor satıcı ama ortopediklik konusunda bilgisi yok bende almıyorum. en son yataşta soft ortopedik diye bir ürün buldum onu inceleyeceğim.

Biz ilk doğduğunda beşik kullandık, beğişiğin içinde sert sünger vardı, onun üzerine visco yatak koyduk, karyolasında da aynı şekilde mevcut yatağın üzerinde visco kullanıyoruz halen, visco derken bebekler için olan markası "uyku meleği"...

ben yatak önerisi istemdim arkadaşlar. sizce bebek yatağı ortopedik mi olacak yoksa yarı ortopedik mi? bilinmiş marka yatak kullandınız mı? bir yerde satıcı kesinlikle yarı ortopedik olmalı diyor ne diyorsunuz öyle mi olmalı?=

arkadasım bizde gecen ay cok aradık.isbir yatak dediki cocuk yatagı yaysız olur baskası dediki yaysız olmaz cocugun iskelet yapısı bozulur. bizde yatastan ortopedik yatak aldık.çift yönlü bi taraf kıslık bi taraf yazlık

arkadasım bizde gecen ay cok aradık.isbir yatak dediki cocuk yatagı yaysız olur baskası dediki yaysız olmaz cocugun iskelet yapısı bozulur. bizde yatastan ortopedik yatak aldık.çift yönlü bi taraf kıslık bi taraf yazlık

artık bende yataştaki soft ortopedik yatağı alırım. Banada çift yönlü demişlerdi.

Back