Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebek yağı yüze sürüldüğnü biliyorumda ne gibi yarrları var yazabilirmisiniz ???zemuszemus bu arada ben 17 yaşımdayım bebek yağının bi zararı olmaz dimi
İnanmıyorum tam da bu konuyu açacaktım ben de:1shok: Geçen gün bi kuaför kuruluk için yüzüne sür demişti bana ben de 2-3 gündür sürüyorum ama demin içindekileri araştırdım.Hepsi de akne yapıyor diye yorumlanmış.:uhm: Bıktım kuruluktan ne sürsem şaşırdım.:bbo:
canım bebek yağı ağır bence, yüz derin hassas bu kadarını almaz ve sivilce yapar:umursamaz:vücuda sürebilirsin onu duydum ve çok memnunlar yumuşacık yapıyomuşş ve hamileler çatlak olmasın diye sürüyorlar karınlarına benden bu kadar :içelim:
bir arkadaşımın yüzü okadar kuruydu ki pul pul dökülürdü. çok az kuruyan yerlerine sürerdi. ben vücuduma sürüyorum süper oluyo ama yüzüme cesaret edemem zaten yağlı bi cildim var.
benim cildim çok kuru bir kaç defa denedim vücuduma sürerken tamam o an o kadar güzel oluyorki renk geliyor resmen ama sonra cildin dahada kötü oluyor ve ayrıca kırışma yapablr çünkü yoğun bi yağ
benim vücudum çok kuruydu soyuluodu resmen johnsons baby aldım cidden etkisini gösterdi ben yüzümede sürüyorum banyodan sonra sivilce yapmadı bana nemlendirio hepsi okadar kaydirigubbakcemile2