bebek yağı kullanan varmı??

ayysu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
412
2
benim yüzüm kuruu arkadaşlar yani yanaklarım kuru alnım yağlı karma bir cilde sahibim babak yağının iyi geldiğini söyleyenler var ama beyaz tenliyim ve cildim hassa olduu için kullanmaya korktum açıkçası kullanan varmı????

benim cildim de karma, t bölgem bile çok yağlı değil,yanaklar kutuya dönük. bebek yağını yüzümde hiç denemedim ama çok sivilce çıkarır gibime geliyor. bebe yağını vücuduma kullanıorum ben daha çok, yumuşacık yapıyor.

bebe yağını yüze sürme canm.yağ bezesi yapar
cildin karma senin.karma ciltler için olan nemlendirici kullan

bebe yağını yüze sürme canm.yağ bezesi yapar
cildin karma senin.karma ciltler için olan nemlendirici kullan

evett bende öyle düşündüm çok yağlı çünkü. peki tavsiye edeblceiniz nemlendirici var mı cerodolin almayı düşünüyodum ama??:44:

Ben her banyodan sonra bebek yağı kullanıyorum ama hiç yüzüme sürmedim. Sizin de yüzünüze sürmenizi tavsiye etmem. Eğer ergenlik dönemindeyseniz sivilceleriniz çoğalabilir,yetişkin biriyseniz suratınızda yağ bezeleri çıkartabilir.

evett bende öyle düşündüm çok yağlı çünkü. peki tavsiye edeblceiniz nemlendirici var mı cerodolin almayı düşünüyodum ama??:44:

hımm uygun fiyat olarak avonda pure pore solutions(yeşil seri) nemlendricisi var.ama ben memnun kalmadım
clınuqe nin yağsız nemlendiricisi var.çok güzel

Bebek yağını kullanmak için en fazla normal bir cildiniz olması gerekir, karma ciltleri mahveder gibime geliyo benim de. Nemlendirici olarak Clinique'yi ben de tavsiye ediyorum :)

çok teşekkür edrm tavsiyeleriniz için ben ceradolin aldım ama cildim kuru olduu için ve hassas cabuk kızarıyor bunu tavsiye ettiler bakalım inş. ii dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…