Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim yüzüm kuruu arkadaşlar yani yanaklarım kuru alnım yağlı karma bir cilde sahibim babak yağının iyi geldiğini söyleyenler var ama beyaz tenliyim ve cildim hassa olduu için kullanmaya korktum açıkçası kullanan varmı????
benim cildim de karma, t bölgem bile çok yağlı değil,yanaklar kutuya dönük. bebek yağını yüzümde hiç denemedim ama çok sivilce çıkarır gibime geliyor. bebe yağını vücuduma kullanıorum ben daha çok, yumuşacık yapıyor.
Ben her banyodan sonra bebek yağı kullanıyorum ama hiç yüzüme sürmedim. Sizin de yüzünüze sürmenizi tavsiye etmem. Eğer ergenlik dönemindeyseniz sivilceleriniz çoğalabilir,yetişkin biriyseniz suratınızda yağ bezeleri çıkartabilir.
hımm uygun fiyat olarak avonda pure pore solutions(yeşil seri) nemlendricisi var.ama ben memnun kalmadım clınuqe nin yağsız nemlendiricisi var.çok güzel
Bebek yağını kullanmak için en fazla normal bir cildiniz olması gerekir, karma ciltleri mahveder gibime geliyo benim de. Nemlendirici olarak Clinique'yi ben de tavsiye ediyorum :)
çok teşekkür edrm tavsiyeleriniz için ben ceradolin aldım ama cildim kuru olduu için ve hassas cabuk kızarıyor bunu tavsiye ettiler bakalım inş. ii dir