Bebek ve yasmin

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
208
Kütahya
MERHABALAR KIZLAR ..
YASMİNİ BIRAKTIM DOKTORUM 1 AY DAHA DOĞAL YOLLARLA KORUNUN DEDİ AMA BEN KORUMAK İSTEMİYORUM.EĞER ALLAHIN NASİBİYLE İÇİMDE CAN TAŞIMAK İSTİYORUM:emir_bebek:

canım bence korun vücut kendine gelsin topiclerde hemen hamile kalanlar düşük yapmış genelde yine sen bilirsin

dr lar genelde haptan sonra 1 ay korunmayi tavsiye ediyorlar banada mantikli geliyo haptan sonra 1 kere kendiliginden adet gormenin daha iyi olacagini dusunuyorum sabiriz davranma arkadasim boylesi bebegin icin daha hayirli olacak belkide 1 ay daha sabredeceksin bak burda bende olmak uzere aylardir hamile kalmak icin cabalayanlar var insallah sen beklemezsin fazla

dr lar genelde haptan sonra 1 ay korunmayi tavsiye ediyorlar banada mantikli geliyo haptan sonra 1 kere kendiliginden adet gormenin daha iyi olacagini dusunuyorum sabiriz davranma arkadasim boylesi bebegin icin daha hayirli olacak belkide 1 ay daha sabredeceksin bak burda bende olmak uzere aylardir hamile kalmak icin cabalayanlar var insallah sen beklemezsin fazla

Canım biliyorum o yüzden korkuyorum neler okuyoruz hergün inşallah herkese bu hayırlı ayda hrkesin dileğ gerçekleşir.Peki 1 ay yeterli mi sence korunmak için..Şimdiden folik asite başladım

Back