bebeğin huysuz değilse gidebilirsin canım.. ek gıdaya başladıysan belki ondan sorun yaşayabilirsin ama yinede bebeğini en iyi sen tanırsın..
walla biz de 15 mayısta bebegimizle bodruma gidiyoruz tatile.hem de kızım o zaman tam 2 aylık olacak inşallah.hiç bişi olmaz.hiç korkmuyorum bile.
biz arabamızla gidicez oyüzden korkuyorum cam açsak üşütürüz klimöa çarpar diye korkuyorum uçaklamı gideceksiniz
arkadaşlar bukadar dert etmeyin Allah aşkına
yolda hasta felan olmaz korkmayın
bebekler araba yolculuğunu zaten severler çoğu zaman uyuyacaklar
ee sık sık mola verip bebeğinde ihtiyaclarını giderdikten sonrada hiç bişey olmaz
ben kızımlan çok sık seyehat ediyorum uçaklan
inanın uçak yolculuğu daha zor öyle her istediğin zaman mola şansın olmuyor tabii
arabaylan hiç dert etme
eğer imkanınız varsa gece yolculuğunu tercih edin hem havalar daha serin olur kilmaya felan çok gerek kalmaz hemde bebiş uyur zaten çoğu zaman
Buarada bizde Temmuz başı Bodruma giidyoruz :)
şimdiden herkese iyi tatiler
uçak kalkarken ve inerken ya emziriliyor ya da emzik veriliyormuş,bebeğin kulağı basınçtan etkilenmesin diye...
benim kızım da 6 aylık olacak tatile giderken. haziranın 12sinde bodruma gideceğiz. uçakla gideceğimiz için çok şey alamam sanırım. neler almalıyım yanıma? mesela bebek arabasını alsam uçağa nasıl alıyorlar özel bir paketleme filan gerekli mi? güneş koruyucu ne kullanmalıyım? nelere dikkat etmeliyim? şu benim tatilde çok işime yaradı diyen var mı? nasıl yıkıycam nerde uyutucam? çok soru sordum ama anlaşılacağı üzre çook endişeleniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?