Bebek ve Kalp Atışı ?

Canım ben 5 hafta 6 gunlukken gordum ıkısınıde.genelde 6.haftada görünüyor.bazen tabı gec gorenlerde olabiliyor.

6+4de dinledik. ama çok derinden geliyordu muhtemelen daha önce gitsek duyamayabilirdik. stres olma canım geç duyulabiliyor

Yok canım korkma.bır sonraki muanende muakkak görünür.Ultrasyonda cok önemli hastanedemi muane oluyorsun.özel doktordamı ?

valla benim o kadar karisik ki. İki kez gittim. Birinde gebeligimi ogrendim keseyi gorduk. Bide dun gittim yine keseyi gorduk :/ ikisi de devletti. doktor vajinal baksam goruruz muhtemelen bebegi de kalp atisini da kan degerin iyiymis dedi, bende istemedim vajinal. Simdi de tutustum ya bos gebelikse diye

Canım merak etme.devlet ultrasyonlarıda tam net göstermiyor.6 hafta cok küçük.benım eltımde hamıle oda 6 haftalık gıttı sadece kese göründü.kesesıde küçük bir keseydi.suan oda bıraz zamanın gecmesini beklıyor.

cok tesekkurler. İnsallah saglikli ve hayirli olsunda tum bebekler. bir hafta sonraya randevu aldim yine devletten. İki uc gun sonra ozele mi gitsem acaba bide? Yoksa 7.haftayi mi bekleyeyim?

Durumunuz varsa ve için rahat edecekse 1 kerelıge mahsus özele gıdebılırsın canım.ozelde once bı ucret verıp daha sonraki kontrole para vermıyorsun.2 kere muane oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…