- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
-
- Konu Sahibi sstsessizol
Canım ben 5 hafta 6 gunlukken gordum ıkısınıde.genelde 6.haftada görünüyor.bazen tabı gec gorenlerde olabiliyor.
Yok canım korkma.bır sonraki muanende muakkak görünür.Ultrasyonda cok önemli hastanedemi muane oluyorsun.özel doktordamı ?ben 6+0da goremedim bebegimi o yuzden stres oldum bi sorun mu var ki diye.
Yok canım korkma.bır sonraki muanende muakkak görünür.Ultrasyonda cok önemli hastanedemi muane oluyorsun.özel doktordamı ?
6+4de dinledik. ama çok derinden geliyordu muhtemelen daha önce gitsek duyamayabilirdik. stres olma canım geç duyulabiliyor
Canım merak etme.devlet ultrasyonlarıda tam net göstermiyor.6 hafta cok küçük.benım eltımde hamıle oda 6 haftalık gıttı sadece kese göründü.kesesıde küçük bir keseydi.suan oda bıraz zamanın gecmesini beklıyor.valla benim o kadar karisik ki. İki kez gittim. Birinde gebeligimi ogrendim keseyi gorduk. Bide dun gittim yine keseyi gorduk :/ ikisi de devletti. doktor vajinal baksam goruruz muhtemelen bebegi de kalp atisini da kan degerin iyiymis dedi, bende istemedim vajinal. Simdi de tutustum ya bos gebelikse diye
Canım merak etme.devlet ultrasyonlarıda tam net göstermiyor.6 hafta cok küçük.benım eltımde hamıle oda 6 haftalık gıttı sadece kese göründü.kesesıde küçük bir keseydi.suan oda bıraz zamanın gecmesini beklıyor.
ben daha önce hiç gitmemiştim. ilk 6+4de gidip oaket halinde görüp geldimcok tesekkurler♡ peki siz ne zaman gordunuz bebeginizi?
ben daha önce hiç gitmemiştim. ilk 6+4de gidip oaket halinde görüp geldim
ilk kontrolden sonra başladık :)aslinda en mantiklisi bu gercekten. peki folik asite ne zaman basladiniz?
ilk kontrolden sonra başladık :)
rica ederim inşallahcok tesekkurler cevaplar icin♡♡♡ insallah saglikla kucagimiza almak nasip olur bebeklerimizi hepimizinde♡♡♡♡♡
Durumunuz varsa ve için rahat edecekse 1 kerelıge mahsus özele gıdebılırsın canım.ozelde once bı ucret verıp daha sonraki kontrole para vermıyorsun.2 kere muane oluyorsun.
BENDE BUGÜN GITTIM DOKTORA 5+6 BEBEK KESE VAR AMA KALP ATISI IÇIN 1 HAFYA SONRA GEL DEDI bebegi görünce kalp atışını da duyması gerekmiyormuydu ???Merhabalar.
Kizlar bebeginizi ne zaman gordunuz?
Ve kalp atisini ne zaman duydunuz?