Bebek ve Kalp Atışı ?

Canım ben 5 hafta 6 gunlukken gordum ıkısınıde.genelde 6.haftada görünüyor.bazen tabı gec gorenlerde olabiliyor.

6+4de dinledik. ama çok derinden geliyordu muhtemelen daha önce gitsek duyamayabilirdik. stres olma canım geç duyulabiliyor

Yok canım korkma.bır sonraki muanende muakkak görünür.Ultrasyonda cok önemli hastanedemi muane oluyorsun.özel doktordamı ?

valla benim o kadar karisik ki. İki kez gittim. Birinde gebeligimi ogrendim keseyi gorduk. Bide dun gittim yine keseyi gorduk :/ ikisi de devletti. doktor vajinal baksam goruruz muhtemelen bebegi de kalp atisini da kan degerin iyiymis dedi, bende istemedim vajinal. Simdi de tutustum ya bos gebelikse diye :KK43:

valla benim o kadar karisik ki. İki kez gittim. Birinde gebeligimi ogrendim keseyi gorduk. Bide dun gittim yine keseyi gorduk :/ ikisi de devletti. doktor vajinal baksam goruruz muhtemelen bebegi de kalp atisini da kan degerin iyiymis dedi, bende istemedim vajinal. Simdi de tutustum ya bos gebelikse diye :KK43:
Canım merak etme.devlet ultrasyonlarıda tam net göstermiyor.6 hafta cok küçük.benım eltımde hamıle oda 6 haftalık gıttı sadece kese göründü.kesesıde küçük bir keseydi.suan oda bıraz zamanın gecmesini beklıyor.

Canım merak etme.devlet ultrasyonlarıda tam net göstermiyor.6 hafta cok küçük.benım eltımde hamıle oda 6 haftalık gıttı sadece kese göründü.kesesıde küçük bir keseydi.suan oda bıraz zamanın gecmesini beklıyor.

cok tesekkurler. İnsallah saglikli ve hayirli olsunda tum bebekler. :cry: bir hafta sonraya randevu aldim yine devletten. İki uc gun sonra ozele mi gitsem acaba bide? Yoksa 7.haftayi mi bekleyeyim?:cry:

Durumunuz varsa ve için rahat edecekse 1 kerelıge mahsus özele gıdebılırsın canım.ozelde once bı ucret verıp daha sonraki kontrole para vermıyorsun.2 kere muane oluyorsun.

X