Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek ve kalp atısı
- Konu Sahibi dilberak
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2024
- 636
- 266
- 18
- 19
geç döllenmeye göre 6+5 yoksa adet tarihinize göre miMerhaba hanımlar 6+5 te kese gördük 15.18 mm içinde birseyler vardı ama dr kalp atışı alamadı daha oluşmamış dedi haftaya çapırdı içim içime sığmıyor bu durumu yaşayan var mı (geç döllenme ile hamile kaldım)
- 20 Aralık 2022
- 1.316
- 1.296
- 63
- 28
merhaba, lütfen içini ferah tut. Bebeğin en ufak bir endişeni anlıyor, ben de 6+6'da gitmiştim kontrole ve net olmamak ile birlikte derinden bir iki ses dinleyebilmiştik, bana kalırsa kalp atışına hiç benzemiyordu bile ama doktorum henüz erken olduğunu söylemişti. 10 gün sonra tekrar gittiğimizde küt küt diye net sesler duymuştum. Allah yardımcın olsun, kendini strese sokma
Evet aynı bunu yaşadım bende almak istedi dediğiniz gibi minicik bir ses vardı yoktu gibi daha oluşmamış dedi ama bebeği azda olsa görebildi gayet sağlıklı dedi ama ben panik oldum çok sağolunmerhaba, lütfen içini ferah tut. Bebeğin en ufak bir endişeni anlıyor, ben de 6+6'da gitmiştim kontrole ve net olmamak ile birlikte derinden bir iki ses dinleyebilmiştik, bana kalırsa kalp atışına hiç benzemiyordu bile ama doktorum henüz erken olduğunu söylemişti. 10 gün sonra tekrar gittiğimizde küt küt diye net sesler duymuştum. Allah yardımcın olsun, kendini strese sokma
Kese boyutuna göre dr yazdığıgeç döllenmeye göre 6+5 yoksa adet tarihinize göre mi
- 11 Mayıs 2024
- 636
- 266
- 18
- 19
8. haftaya kadar duymak için zamanı var endişelenmeyinKese boyutuna göre dr yazdığı
- 20 Aralık 2022
- 1.316
- 1.296
- 63
- 28
kendini sakın yıpratma, bir bakmışsın zaman hemen geçmiş de seni tekmelemeye başlamış bileEvet aynı bunu yaşadım bende almak istedi dediğiniz gibi minicik bir ses vardı yoktu gibi daha oluşmamış dedi ama bebeği azda olsa görebildi gayet sağlıklı dedi ama ben panik oldum çok sağolun
ben de bu telaşlara çok kapıldım, 8 aylık oldum bile Rabbim sana da bana da isteyen herkese de sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin
Amin sağlıkla kavuşalım hepimiz insallah bebişlerimize çok sağolun içime su serptinizkendini sakın yıpratma, bir bakmışsın zaman hemen geçmiş de seni tekmelemeye başlamış bile
ben de bu telaşlara çok kapıldım, 8 aylık oldum bile Rabbim sana da bana da isteyen herkese de sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin
Hiç stres olmayın dua edin pozitif olun evet sabır etmek çok zor ama ümidi kaybetmeyiBende bugün aynısını yaşadım. 6+4’teyim, vajinal ultrasonla bakıldı, kalp atışını tespit edemedi teknisyen, yurtdışında yaşıyorum burda hemen doktora gidilmiyor, biraz panik oldum
Merhaba bende 6 haftalık hamileyim kanamam oldu biraz doktor keseyi görüyor kenarları falan gayet düzgün ama boş gebeliğe çevirebilir kalp atışı yok falan dedi baya korkuyorum inşallah kazasız belasız hayırlı haberler alırız cümlemiz.Merhaba hanımlar 6+5 te kese gördük 15.18 mm içinde birseyler vardı ama dr kalp atışı alamadı daha oluşmamış dedi haftaya çapırdı içim içime sığmıyor bu durumu yaşayan var mı (geç döllenme ile hamile kaldım)
İçinizi ferah tutun kanama için ilaç vs verdi mi bir hafta sabır edin lütfen evet çok zor amaMerhaba bende 6 haftalık hamileyim kanamam oldu biraz doktor keseyi görüyor kenarları falan gayet düzgün ama boş gebeliğe çevirebilir kalp atışı yok falan dedi baya korkuyorum inşallah kazasız belasız hayırlı haberler alırız cümlemiz.
Progestan vermişti fitil ve kalçadan sonra devam ettim iğneye bir 5 gün daha.Başka birşey vermedi bekliyorum bakalım Allah büyüktür teşekkür ederimİçinizi ferah tutun kanama için ilaç vs verdi mi bir hafta sabır edin lütfen evet çok zor ama
Biz gördük çok şükür, teşekkür ederimHiç stres olmayın dua edin pozitif olun evet sabır etmek çok zor ama ümidi kaybetmeyi