gunesin yakici olup olmamasina gore siz karar vermelisiniz bence.Bazi gunler saat 18de de yakici oluyor kimi gun daha erkenden hava kapali oluyor.Ama oyle oldugu durumlarda bile bebeginizi uzun sure gunese maruz birakmayin,acik renk ve ince seyler giydirin,vucutlarinin buyuk bolumunun kiyafetlerle kapali olmasina dikkat edin.Benim bebegim gecen sene temmuzda dogdu,butun yaz her gun en az yarim saat balkonda gunes banyosu yaptirdim,koruyucu kullanmadim ama sabah erken saatlerde yada aksam gunesinde gunese cikardim kizimi.Gezmeye cikardigim zamanlarda da dogrudan gunese maruz kalmayacak sekilde gezdirdim.Bu yaz artik koruyucu suruyorum,cunku gunumuz genelde disarda geciyor.3 saatte bir yeniliyorum kremini,ama yuzune surerken bende sikinti yasiyorum,hemen ellerini ovusturup gozune sokuyor,agzina sokuyor,nasil care buluruz bilmem :26: sebamed 30 faktorlu aldim(50 faktor sadece 1 saat daha uzun koruma sagliyor,daha guclu koruma degil ve bunun bedeli de daha fazla kimyasal),size de 30 faktor almanizi tavsiye ederim.Bir de asla sapkasiz cikarmayin kuzularinizi disari,iyi gezmeler :)