• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebek ve güneş

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
sela kızlar artık yaz geldı...doktorlarımızda gunez kremı yazmaya basladı.....
sımdı benım sorum mesela ben aksam uzerı saat 5 6 gıbıı arabasına bındırıp gezdırıyorum aksam gunesı de hafıflemıs oluyor yanı hanı bu kremlerı bu zamanlardada surmek gerekmı?
zaten suan ıcın bır ellerı ıle yuzu acıkta hanı bız daha 4 aylıgız daha bacak kol acmadım ılerleyen ayda acarız cok sıcakalrda yanı...sımdı eger 12ıle 4 arası falan cıkarınca mı dısarı bu kremlerı kullanmak gerek dedıgım saatlerde cıkarınca surmek bana mantıksız geldı cunku....sızler gunes kremı kullanıyormusunuz hangı marka memnunmusunuz ve hangıı saatlerde dısarı cıkınca kullanıyorsunuz?

benimde aklımı karıştırıyor bu. bir de hani güneş d vitamini için gerekli ya özellikle çocuklarda, eskiden beri okuduğum yazılarda d vitaminini almak ,için direkt temas gerekli diye biliyoruz krem bile olmamalıymış. ama bilemiyorum işte.

arkadaşlar tabiki krem kullanılacak... güneşin zararlı ışınlarını bas bas anlatıyorlar... saat 18de bile sürülmelimi onu dra sorun bence............

Bencede sürülmeli ama ellerine dikkat et ememilir malesef bende ellerine süremiyorum :(istanbul çok sıcak kalın giydirme bişey olmaz yavaş yavaş alıştır bence oğlum 5 inci ayın içinde bende sebamed aldım 50 faktör sprey yeni yeni sürüyorum genelde5-6 gibi dışardayız ve sürüyorum

gunesin yakici olup olmamasina gore siz karar vermelisiniz bence.Bazi gunler saat 18de de yakici oluyor kimi gun daha erkenden hava kapali oluyor.Ama oyle oldugu durumlarda bile bebeginizi uzun sure gunese maruz birakmayin,acik renk ve ince seyler giydirin,vucutlarinin buyuk bolumunun kiyafetlerle kapali olmasina dikkat edin.Benim bebegim gecen sene temmuzda dogdu,butun yaz her gun en az yarim saat balkonda gunes banyosu yaptirdim,koruyucu kullanmadim ama sabah erken saatlerde yada aksam gunesinde gunese cikardim kizimi.Gezmeye cikardigim zamanlarda da dogrudan gunese maruz kalmayacak sekilde gezdirdim.Bu yaz artik koruyucu suruyorum,cunku gunumuz genelde disarda geciyor.3 saatte bir yeniliyorum kremini,ama yuzune surerken bende sikinti yasiyorum,hemen ellerini ovusturup gozune sokuyor,agzina sokuyor,nasil care buluruz bilmem :26: sebamed 30 faktorlu aldim(50 faktor sadece 1 saat daha uzun koruma sagliyor,daha guclu koruma degil ve bunun bedeli de daha fazla kimyasal),size de 30 faktor almanizi tavsiye ederim.Bir de asla sapkasiz cikarmayin kuzularinizi disari,iyi gezmeler :)

Back
X