• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ve doğum hemşiresiyim sorusu olanları yanıtlayabilirmmm

ben yaklasık 3 ay önce dış gebelk geçirdim sonra bir ay sonra normal adet oldum ama şimdi üstünden 45 gün geçti daha bişey yok doktora gittim gebelikde yok bi adet olmama için hap verdi kullandım yarn bitcek 10 gün içinde olmazsan gel dedi doktor.

benm sormak istediğim bu ilacı kullanırken hamile kalmış olabilirmiyim yani bu yumurta çatlatmaya yarayn bir ilaç mı
bir de neden adet olmamış olabilirim

Uzmanlar disinda sitemizde soru cevap kesinlikle yasaktir ! Hele ki konu saglik iken !

Arkadaşlar gebelik,kadın hastalıkları,doğum ve bebeklerle ilgili sorularınıza yardımcı olabilirimmm

mrb 9 aralık adet oldum ve yumurtlama zamanım hesaplara göre 23 dü 28 günde bir olurum çalışmalara başladım adetime 1 hafta var test aldım g çizgisi hemen çıktı t çizgisi bişi yok ama sanki kazılmış gibiydi bekledim t çizgiside blli oldu ama renksizdi karnımın sol tarafında sanki içerden cimciklememi iğne btmasımı ne oluyor anlamadım hamile olma ihtimalim nedir

Back