• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek ve diş

geldimgidiyorum

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
34
3
18
34
Balıkesir
mrb arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var birkaç gündür diş etlerim ağrıyor sıkıntılı bir dişim vardı çekilmesi gereken ama o dişimle yemek yiyebildiğim için ertelemiştim oda ara sıra ağrıyor şimdi. yalnız son adet tarihim 11 gün önceydi ve bu ay bebek denedik. şimdi ben yumurtlama günümde olduğumu hissediyorum bu süreçte dişçiye gitsem bir sıkıntı olur mu acaba. bebek daha bu kadar sürede oluşmaz oluşsa da bir zarar vermez değil mi karışık oldu ama şimdiden teşekkürler.

mrb arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var birkaç gündür diş etlerim ağrıyor sıkıntılı bir dişim vardı çekilmesi gereken ama o dişimle yemek yiyebildiğim için ertelemiştim oda ara sıra ağrıyor şimdi. yalnız son adet tarihim 11 gün önceydi ve bu ay bebek denedik. şimdi ben yumurtlama günümde olduğumu hissediyorum bu süreçte dişçiye gitsem bir sıkıntı olur mu acaba. bebek daha bu kadar sürede oluşmaz oluşsa da bir zarar vermez değil mi karışık oldu ama şimdiden teşekkürler.
Doktora durumunuzu belirtin siz anestezilik durum varsa sikinti olabilir.

Hamilelikte sağlam diş bile çürüyor valla canım,mutlaka bebişten önce halletmelisin.Gerekirse 1 ay ertele.
Yumurtlama dönemindeysen henüz oluşmamıştır ama ya oluşmuşsa, zararı olur ya da olmaz onu dr.a sormak lazım

aynene dediğin gibi
gebe isen bile henüğz çok başlarındasın ve diş sorunu gebeliğin ilerleyen dönemlerimde hem müdahale edilemeyen hemde çok sıkıntı oluşturan bir sorun haline geliyor
biranönce kontrollerini yaptır

kızıma gebe kaldığımı bilmediğim ve henüz adetim geçikmediği dönemde
kurumumun istediği heyet raporu için
röntgen ve emar dahi çektirmiştim
en son da kadın doğumdan rapor almam gerektiğinde
hastane de öğrendim ki gebeyim
bir ağlamıştım ki unatamıyorum
ben o kadar film çektirdim filan diye
doktorum ise şu cevabı verdi
henüz gebeliğinin çok başındasın bebeğin bu durumdan etkilenmemiştir
ayrıca etkilenmiş olsa dahi tutanamaz ve düşükle sonuçlanır
sakatlık la ilgili aklına bir şey getirme