bebek ve Çocuklarınızın tv ile arası nasıl?

jelibon25

3 melek annesi
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
3.656
1.188
Merhaba herkese
Şuan teknoloji çağındayız. Bu yüzden bebek ve çocuklarımızı tv den tamamen uzak tutmak çok zor. Sizin bebek ya da çocuklarınızın tv ile araları nasıl? Emir 17 aylık ama son 3 4 gündür reklamlara ya da çizgi filmlere çok meraklı. Abisi ve ablası izlerken oda pürdikkat bakıyor. Dikkatini başka yönlere çekmeye çalışıyorum bende.

Bir çok pedagog tv yi evden kaldırmayı öneriyor. Bunu başarabilmiş değiliz, ama 23 aylık oğlumun yanında açmamaya gayret ediyoruz. Sadece misafir geldiğinde ve misafirliğe gittiğimizde tv görme şansı oluyor, onda da çok takılmıyorum izlesin bir şey olmaz okadardan diye. Ama sizin evde büyük çocuklar varsa ve izliyorlarsa bence problem olabilir.
Tvyi evden kaldırma şansınız varsa bence deneyin. Yoksa da sınır koymanız lazım, her yaş grubu için.

Canım ablasıyla abisi günde 1 ya da 1,5 saat izliyor. Emir de gördüğü zaman izliyor.

Canım malesef iki çocuğum var sabah 8 de açıyoruz yumurcak tv yi bazen akşama kadar aynı kanalda kalıyor, bende çok kabahat var biliyorum bu işe bi son vermem lazım,gerçi bu böyle yaz boyu oldu oğlum okula gidince ben hiç tv açmıyorum nerdeyse kızla evde yanlızız,oğlanı pek zapedemiyorum

Canım çocukların yaşları kaç canım?

Selamlar kızlar bnımde 11 aylık oğlum var tek cocuk oldugundan dolayı cizgifilm hıc yok reklam ızlıyo denk gelırse cok fazla tv ızledıgımız de yok acıkcası ama ılerde noluruz bılmıyorum

Benim 3 aylik kzim bile pür dikkat reklamlara bakiyo ama ben yasak getirmeyi dusunuyorum 3 yasina kadar tablet tv cunku cok renkli oldugu icin beyin gelisimine engel olabiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…