2 hafta sonra tekrar git canım sen o zaman net bişey söylenirKizlar asilamayla hamile kaldım.gec döllenme diye bir durumum yok.yanliz bugün kalp atışı için gittik doktora normalde son adet tarihine göre 6+5 günlük gebeliğim var ama ultrasonda 1 hafta geriden geliyor yani 5 haftalık görünüyor 2 mm bebek var ama kalp atışı yok.cok üzüldüm malesef.boyle bişey yaşayan varmı aranızda.
Doktor haftaya çağırdı canim.ama o bir hafta nasıl gecicek bilmiyorum malesef2 hafta sonra tekrar git canım sen o zaman net bişey söylenir
İnşallah canım ya ama benim geç döllenme gibi bı durumum olmadigi için kafamı çok kurcalıyor malesef8 haftaya kadar umut var
İyi düşün iyi olsun içini ferah tutDoktor haftaya çağırdı canim.ama o bir hafta nasıl gecicek bilmiyorum malesef
Yok normal gebeliklerde de bu sorunlar yaşanıyor üst kat komşum 7. Hafta bile duymamıştı haftaya bidaha gel dediler 8. Hafta duydu .İnşallah canım ya ama benim geç döllenme gibi bı durumum olmadigi için kafamı çok kurcalıyor malesef
İyi düşün iyi olsun içini ferah tut
Yâa inşallah Rabbim nasip etmiş olsunYok normal gebeliklerde de bu sorunlar yaşanıyor üst kat komşum 7. Hafta bile duymamıştı haftaya bidaha gel dediler 8. Hafta duydu .
İlk zamanlar ileri yada geri olabiliyor sonraki haftalarda yakalıyor buna takılmayın bebeğide görmüşsünüz inşallah haftaya gümbür gümbür kalbinide duyarsınız hakkınızda en hayırlısı olsunKizlar asilamayla hamile kaldım.gec döllenme diye bir durumum yok.yanliz bugün kalp atışı için gittik doktora normalde son adet tarihine göre 6+5 günlük gebeliğim var ama ultrasonda 1 hafta geriden geliyor yani 5 haftalık görünüyor 2 mm bebek var ama kalp atışı yok.cok üzüldüm malesef.boyle bişey yaşayan varmı aranızda.
Yaa çok teşekkür ederim sizlere amin inşallahİlk zamanlar ileri yada geri olabiliyor sonraki haftalarda yakalıyor buna takılmayın bebeğide görmüşsünüz inşallah haftaya gümbür gümbür kalbinide duyarsınız hakkınızda en hayırlısı olsun
Üzmeyin kendinzi bebeğinizi düşünün sonuda güzel olacaktır Allahın izniyleYaa çok teşekkür ederim sizlere amin inşallahnasıl üzüldüm bilemezsiniz.gerci doktorum beni üzecek herhangi olumsuz bişey solemedi ama ben çok taktım
Amin inşallah çok teşekkür ederimÜzmeyin kendinzi bebeğinizi düşünün sonuda güzel olacaktır Allahın izniyle
Merhaba nasılsınız kalp sesini duydunuz mu acabaKizlar asilamayla hamile kaldım.gec döllenme diye bir durumum yok.yanliz bugün kalp atışı için gittik doktora normalde son adet tarihine göre 6+5 günlük gebeliğim var ama ultrasonda 1 hafta geriden geliyor yani 5 haftalık görünüyor 2 mm bebek var ama kalp atışı yok.cok üzüldüm malesef.boyle bişey yaşayan varmı aranızda.
Malesef gebeliği sonlandiricazMerhaba nasılsınız kalp sesini duydunuz mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?