Merhaba hanımlar Sizlerle konuşup fikir almak istedim . Benim bebegim 4 ayına girecek haftaya Allah nasip ederse . Bastan beri beslenme konusunda çok sorun yaşadık. Göğüs ucum yoktu , ve ilk 3 gün sütüm gelmedi . Sütüm gelmeyince doğum uaprigim hastanedeki ebeler ve doktor hemen mama ver dediler . Mama aldırdılar. Bizde aldık . Bebek 3 günde dolu dolu biberon alıştı tabi . Sonra benim sütüm azar azar geldi bu sefer biberon alıştığı için emmedi . Sağarak vermek istedim . Rahatsızlandım bir ara düzenli sağamadım sütüm 1 ay da kesildi Aptamil kullandım . Tam alıştı derken anormal kusmalar başladı . Doktor aptamil AR önerdi ona geçtik . Biraz kusması azaldı. Bu seferde günde en az 5 defa kaka yapıyor uyku düzenimiz pek yok. Bazı bebekler deliksiz 5 saat uyurmuş . Bizim bebiş. 3 saat içinde uyanıyor mama istiyor . Giriyorum tekrar yatırıyorum bir daha . Bu şekilde akşam 10 da yatıyor 5 e kadar bazen 3 defa mama için kalkıyor. Kalktığı zaman bazen uyuması 1 saati buluyor... uyku düzeniniz nasil? Deliksiz uyumasi ne zaman başlar .? Ek gıda için ne düşünüyorsunuz? Başlasam erken mi ???