- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
sanki aynı şeyi yaşıyoruz gibi sadece saat farkı var. . ikinciye dalması çok zor oluyor ..on otuzdan beri uğraşıyorum saat şuan bir buçuk. hala bakıyor içeri debgoturmedim4 aylık bebek nasl dalsn hemencecik hiç uyanmadan..bebeğim 8 aylık olacak.. 8 bucuk 9 gibi uykusu gelir uyuturum.. 20 dk sonra uyanır hiç kaldrmadan yanına yatıp emziririm tekrar uyur.. bu.böyle bir iki kez tekrarlanır saak 10a kadar 10da uykuya dalar.. Ben uyandığı zaman uykusunu hiç açmıyorum.. uyandığı zaman kaldırıp salona getirince açılıyor ve birdaha zor uyuyor 12yi 1i buluyoruz o zaman
ikiside kız mı Allah bağışlasın ...ayrı odayı bende küçük birsz büyüsün yapicam insalah ama geri geleceklerse faydası yok gibi sanırım gerçi düzen olurBiri 5 yaşında biri 2 yaşında kızım var miis gibi odaları var uyuyunca odadan çıkıyorum gece bir bakıyorum ikisi de yanımda yatıyor biz hala çözemedik bu sorunu odaya alışsın lar uyusunlar diye dünya masraf da cabası
off anneler çok eziyet cekmiyormu yaBacım bendekiler 4 ve 3 yaşında.
Daha senin isteğin gibi bir gecem olmadı.
Ondan yardımcı olamayacağım, yazmadık diye kızma
Evet canım pembe yatak duvar kagıdı lambasına varana kadar kendileri seçti neyse elbet bir 5 sene sonra rahata ereriz diye düşünüyorum. Umarım sende istediğin gibi bir oda yaparsın zamanı gelince.ikiside kız mı Allah bağışlasın ...ayrı odayı bende küçük birsz büyüsün yapicam insalah ama geri geleceklerse faydası yok gibi sanırım gerçi düzen olur
neguzel ya :) ben odayı şimdiden almak istiyorum canım fiyatl araştırmaya başladım bakalım bebek bir yaşına gelmeden ablasının odasına ayirsam diyorum gece sık sık kontorllerde ..sorun olurmu bilmiyorum daEvet canım pembe yatak duvar kagıdı lambasına varana kadar kendileri seçti neyse elbet bir 5 sene sonra rahata ereriz diye düşünüyorum. Umarım sende istediğin gibi bir oda yaparsın zamanı gelince.
hemen hemen yakınlar canım...1 saat yine iyiymiş peki oda tamamen karanlık mi ...bende pek yüz vermemeye çalışıyorum ama inat ediyor ağlıyor ben pes ediyorum biraz ortam açılıyorbenim kızım 5aylik uyutuyorum 20 25dakika sonra uyaniyor ben asla onunla konuşmuyorum ona seslenmiyorum bi tepki vermiyorum emzirip tekrar uyutmaya çalışıyorum bu bazen yarim saati bazen 1saati buluyor ama o süre zarfında hiç bir iletişime geçmiyorum bebeğimle hatta bende gözümü kapatıyorum uyuyomus gibi yapıyorum karanlıkta olduğumuz için sıklp tekrar uykusu geliyor. Bide ben bebegimin huyunu ezberlediğim için kalkmıyorum yanından iyice uyuyunca kalkıyorum
İki kız olunca ben ayırma düşünmedim ileride büyüdüklerinde bakacağız çaresine artık sağlıkla büyüsünler insallahneguzel ya :) ben odayı şimdiden almak istiyorum canım fiyatl araştırmaya başladım bakalım bebek bir yaşına gelmeden ablasının odasına ayirsam diyorum gece sık sık kontorllerde ..sorun olurmu bilmiyorum da
Boşuna ‘garip anam çikekeş anam’ replikleri yok yeşilçamdaoff anneler çok eziyet cekmiyormu ya
Oda karanlik holun ışığını aciyorum ordan hafif ışık geliyor ama sabret 4.ayda bebeklerde tuhaflık oluyor yani uyku gerilemesi gibi bsy oluyor benim kizdada olmuştu 5.ayina yakin gecti zor uykuya dalıyordu uykusu var gibi yapıyordu sonra asla uyumuyodu birden başladı bu duurm birdende kayboldu seninde öyle olacak buyuk ihtimal. Bebegin 20haftalik falan olsun düzelmeye baslar bnm oyle olduhemen hemen yakınlar canım...1 saat yine iyiymiş peki oda tamamen karanlık mi ...bende pek yüz vermemeye çalışıyorum ama inat ediyor ağlıyor ben pes ediyorum biraz ortam açılıyor
gerçekten ilk uyumadan sonra hepsi geri illaki uyanıyor ozaman...1230a kapatana kadar neler yapıyorsun canım odanın durumu nasilBenim oğlumda 7 aylık oldu bitti düzenimiz aynı inşallah bozulmazsekiz dokuz gibi bi uyur yarım saat filan sonra 12 12.30 da uyur bida sabah uyanır
Yukarıda da.söylediğim.gibi ben öyle yapıyorum.. Çünkü kaldırınca gerçekten tekrar uykuya döndürmek çok zor oluyor.. bir de bu şekilde devam edince alışıyor ve sonradan uyandığında kendisi emip uykuya devam etmek istiyor.. Gece uykusu çok önemli olduğu için gece uykusunda uyanıp birşeyler yapnca tepki vermemeye çalışıyorum o kalktığında ben geri yatırıyorum.kızlar geri dalmalarini daha aza indirmenin en iyi püf yolu ışığı açmamak asla konuşmamak mi yani peki çok ağlarsa huhu seslenirse kahkaha atarsa nasi dayaniyorsuniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?