Bebek ultrasonda ne zaman görülür?

Nigar1997

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
54
7
1
27
Merhaba. SAT 27 ocak, ovulasyon 12 şubat. Bugün doktora gitdim, karından hiç bir şey gözükmedi. Sizce normal mi? Kan testi yaptırdım ama henüz cevap çıkmadı

Merhaba. SAT 27 ocak, ovulasyon 12 şubat. Bugün doktora gitdim, karından hiç bir şey gözükmedi. Sizce normal mi? Kan testi yaptırdım ama henüz cevap çıkmadı
vajınal baksa belkı gorunurdu daha dollenmeye gore 4+6 sın. dolayısıyla karından gozukmez zaten :) haftaya kesen gorunur karından. bebek kese ıcınde gorunmesı ıcın de 6+ lara gecmen lazım :)

Benim takvime göre olan tahmini yumurtlama tarihim 7siydi geçen pzt keseyi gördüm salı da kalp atışına gidicem hayırlısıyla. Seninde görmen eli kulagindadir bence. Beta bakıldı mı kaç çıktı?

Benimde SAT 25 Ocak. 5+3 teyim. 4+6 da çok belirsiz bir şey görmüştük, emin olamamıştır. Önce ki gün keseyi net gördük. Bir gün bile büyük fark yaratıyor canım. Biraz bekle görünecektir🤲🏻♥️

Benim takvime göre olan tahmini yumurtlama tarihim 7siydi geçen pzt keseyi gördüm salı da kalp atışına gidicem hayırlısıyla. Seninde görmen eli kulagindadir bence. Beta bakıldı mı kaç çıktı?

Beta 1870 çıktı

Benimde SAT 25 Ocak. 5+3 teyim. 4+6 da çok belirsiz bir şey görmüştük, emin olamamıştır. Önce ki gün keseyi net gördük. Bir gün bile büyük fark yaratıyor canım. Biraz bekle görünecektir🤲🏻♥️
İnşallah. Daha önce boş gebelik yaşadım,korkuyorum. 1870 çıktı hcg. Sizde kaçtı?

İnşallah. Daha önce boş gebelik yaşadım,korkuyorum. 1870 çıktı hcg. Sizde kaçtı?
Benim adetim bir hafta geciktiğinde 1200 dü. İki gün sonra kontrole gitmiştim. Çok belirsiz görmüştü. Ama cihaza bağlı olabiliyor. Bazısında hiç görünmüyor. Endişe etme canım. Kese gördükten sonra da bebeği ne zaman görecez diye takacağız… sonra kalp atışı ne zaman duyacağız… başka şeyler düşünmeye çalışmak lazım.

Canım endişelenme. İnşallah birdaha öyle bir şey yaşamazsın. İnşallah sağlıklı ilerler 🤲🏻
Boş gebeliğin farklı bi belirtisi var mı acaba?

Canım endişelenme. İnşallah birdaha öyle bir şey yaşamazsın. İnşallah sağlıklı ilerler 🤲🏻
Boş gebeliğin farklı bi belirtisi var mı acaba?
Tamamen sakinim şu an. Doktor haftaya gel dedi. Boş gebeliğin ne yazık ki fatklı belirtisi yok. Ben geçen yıl keseyi de görmüştüm, beta da normal artıyodu fakat içerisinde bebek hiç olmadı. İnşallah bu sefer sağlıklı olur

Tamamen sakinim şu an. Doktor haftaya gel dedi. Boş gebeliğin ne yazık ki fatklı belirtisi yok. Ben geçen yıl keseyi de görmüştüm, beta da normal artıyodu fakat içerisinde bebek hiç olmadı. İnşallah bu sefer sağlıklı olur
Anladım canım. İnşallah sağlıklıdır, sağlıklı ilerler hamileliğimiz🤲🏻♥️

Benim Sat 30 Ocak sizinki ile aynı şekilde 12 şubat yumurtlama günü. Bugün tam 5 haftalık olduk. Doktor karından baktı keseyi belli belirsiz gördü. Sonra vajinal muayene de hem keseyi hem bebeği gördü. Vajinal muayene ile baktırın derim.

Back
X