- 13 Nisan 2023
- 78
- 2
- 35
- Konu Sahibi emine kalben
Doktor gittdim bebek tutmamis dedi bugün sabah kasik agirisi oldu yardim etbilrsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle geçmiş olsun Ümit’im en kuş zamanda yine güzel haberler alırsın Kasık ağrın düşük yapacak olman ile alakalı olabilir ki tutunmadıysa sonuç düşük olacaktır. Doktorun bir ilaç vermedi mi yada bilgilendirme yapmadı mı acaba?Doktor gittdim bebek tutmamis dedi bugün sabah kasik agirisi oldu yardim etbilrsn
İlac vermedi bu ay adet olmasa bebek istege olur yeniden geldiÖncelikle geçmiş olsun Ümit’im en kuş zamanda yine güzel haberler alırsın Kasık ağrın düşük yapacak olman ile alakalı olabilir ki tutunmadıysa sonuç düşük olacaktır. Doktorun bir ilaç vermedi mi yada bilgilendirme yapmadı mı acaba?
Otamatik tamamlama ile yanlış birseyler yazmışım kusura bakma anlamadığım gebeliğin kaç haftalık kiİlac vermedi bu ay adet olmasa bebek istege olur yeniden geldi
Bebek yeni basladi kan 4.66 ciktiOtamatik tamamlama ile yanlış birseyler yazmışım kusura bakma anlamadığım gebeliğin kaç haftalık ki
İkinci 2.36Bebek yeni basladi kan 4.66 cikti
sagolunKimyasal gebelik diyorlar buna .. birçok kadının başına gelebilecek bir olay kan vermesen muhtemelen farketmeyecektin bende 1 kimyasal gebelik geçirdim arkasına hemen bir sonraki ay hamile kaldım tekrar. Çok geçmiş olsun
kan tahlili yaptım pozitif çıktı ama almadığını tövbe ediyorÇok özür dilerim anlamadığım için soruyorum hiç pozitif çıkmamış ki kanınız neye göre tutunamamış dedi doktor?
Bebek yeni basladi kan 4.66 cikti
4.66 testim cikti iknci 2.36 cikti doktor gittdim bebek tutmamisŞuna diyorsanız pozitif değil bu o yüzden dedim
Literatürde 5 in altı negatif sayılır ama değere bakılınca kimyasal gebelik gecirdigi belli 4.66 sabah , aksam ise 2 kusur e düşmüşŞuna diyorsanız pozitif değil bu o yüzden dedim