• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek telsizi

bademcik

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
253
1
296
Ankara
arkadaşlar 15 günlük bi bebeğim büyücek bi evim var..bebek telsizi konusunda önerilerinizi almak istiyorum. faydalı olurmu ve hangi markayı tavsiye edersiniz
sevgiler hepinize

Bi tv programında doktor bebeğin beyin gelişimini engellediğini söylemişti.Sonuçta radyasyon yayıyor.ıyice araştırın derim

Ben chicconunkini kullanıyorum. Memmnunum; ama arada hışırtı yapıyor. Bir de yakın civarda aynı markadan varsa ne konuşuluyorsa diğer evde, sen dinliyorsun :kedi: yapacak bir şey yok ki, kendi odasında yatırıyorum ve telsiz olmadan olmuyor:((

arzum bebbe telsizi kullanıyorum çok fonksiyonlu termometresi, gece lambası, ninni melodileri, karşılıklı konuşabilme özelliği digital ekranı we süper çekimi ile çok memnunum ewim we dükkanım altlı üstlü dükkanda kullanıyorum çok iyi öekiyor ben ewde olduğumda eşim bişeyler sorabiliyor:)) yani amaçdışıda kullanıyoruzkaydirigubbakcemile2

bende arçelik kullanıyorum çok kullanışlı bazı durumlarda çok faydalı
normalde fazla kullanmıyorum ama evde temzilik yaparken bebeğin sesini duyamam diye kullanıyorum.

Ben Kraft ın kullanıyorum. Çok memnunum. Ayrıca telsizleri çok araştırdım. Cep telefonu sistemi ile değil radyo dalgaları ile çalışıyorlar. Radyo ne kadar zaraarlıysa bunlar da o kadar zararlı. Yani benim içim çok rahat

Canım ben de doktorumda seyrettim. Cihazların radyasyon ölçümlerini yaptılar ve malesef bebek telsizini de kesinlikle önermediler. Benim de çok ihtiyacım oluyor aslında ama o programdan sonra bir türlü karar veremedim...

ben chicco aldım. bebiş ayrı odaya geçince lazım olur diye düşündüm. zaten sık kullanmam, ihtiyaç oldukça kullanırım.

bende chicco var.hediye gelmişti.memnunum ancak arkadaşların dediği gibi yüksek oranda radyasyon yaydığı için mecbur kalmadıkça kullanmıyorum..karar sizin

Ben kameralı olanlardan almayı düşünüyorum, benim de evim büyük alt katta ben işimi yaparken yada tv seyrederken görüntülü olarak sürekli ne halde olduğunu takip ederim diye düşünüyorum.

ya u radyasyon olayı kafamı çok karıştırdı
ben de chicco veya kraft düşünüodum ama... ???
bizim de yazlıktaki ev çok büyük, o üst katta yatarken ben aşada rahat rahat otururum die düşünüodum ama kafam çok karıştı , napsak??

Back