philips var canım bende
0 cızırtı, zaten 16 kanalı var istediğini ayarlayabiliyorsun cızırtı olması imkansız gibi bişey
ama sesi az gibi geliyor bana, bir de ışıklı uyarısı falan yok, bebek ses çıkarıca bir iki ışık yanıp sönse daha iyi olurdu
ızlar bende telsiz meselesinde kararsızım bizim ev dublex o yüzden iyi çeken bişey önerir misiniz birde alt katımda d kayın validem var ona indiğimdede çeksin istiyorum .
sinbonun almıştım,fena değildi ama çok fazla kullanmadım,ışıklı ,sesi de iyi çıkıyor ne kadar mesafede çeker onu bilmiyorum benim evim 120 m'yetiyordu,şimdi oğlumun kapısını açık bırakınca sesini duyuyorum,ilk zamanlar kullandım sonradan zor geldi açıkcasııı ..
25 ytl mi :1shok: yanlışın olmasın şekerim, en adileri bile 75-80 falan. hepsiburadadan bu hafta saç kurutma makinası almıştım, keşke onada baksaymışım.
MERABA BENDE İNŞ MARTTA ANNE OLACAĞIM HENUZ KULLANMADIM AMA BENDE BEKONUN GÖRÜNTÜLÜ BEBEFONUNU ALDIM...TEST ETTİK KULLANIŞLI GELDİ BİZE DE ...:sm_cool:
Ya kızlar bende 23. haftadayım haftalardır bakıyorum görüntülü olsun istedim ama acayip pahalılar ya bende napıcama karar veremedim. Fikir verin alanlar yaaaaaaaa:CüvCüv: