Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek telsizi

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
42
İstanbul
kızlar merhaba bebeğimin odasına halen telsiz almadım hangisini alacağıma karar veremiyorum...bazıları çok cızırtı yapıyormuş...siz hangisini aldınız yada kullanıyorsunuz...tavsiyeleriniz...

philips var canım bende
0 cızırtı, zaten 16 kanalı var istediğini ayarlayabiliyorsun cızırtı olması imkansız gibi bişey
ama sesi az gibi geliyor bana, bir de ışıklı uyarısı falan yok, bebek ses çıkarıca bir iki ışık yanıp sönse daha iyi olurdu

Weewell WMA340 Bebek Telsizi 300 metre İnterkom... Chiccodan kaliteli. araştır derim...

ızlar bende telsiz meselesinde kararsızım bizim ev dublex o yüzden iyi çeken bişey önerir misiniz birde alt katımda d kayın validem var ona indiğimdede çeksin istiyorum .

evet ya haklısın, balkondan, bir alt kattan çeken iyi bi telsiz varmı, bende almadım ama almayı düşünüyorum.

sinbonun almıştım,fena değildi ama çok fazla kullanmadım,ışıklı ,sesi de iyi çıkıyor ne kadar mesafede çeker onu bilmiyorum benim evim 120 m'yetiyordu,şimdi oğlumun kapısını açık bırakınca sesini duyuyorum,ilk zamanlar kullandım sonradan zor geldi açıkcasııı ..

beko babytime bebefon
şuan hala indirimdeyse eğer hepsiburadada 25 ytl
ben çok memnunum

Banada lazım telsiz.
Yok mu başka önerileri olan.

Megilara özellikleri neler,ses yeterince iyi duyuluyor mu, cızırtı oluyor mu?Biraz anlatsan canım.

beko babytime bebefon
şuan hala indirimdeyse eğer hepsiburadada 25 ytl
ben çok memnunum

MERABA BENDE İNŞ MARTTA ANNE OLACAĞIM HENUZ KULLANMADIM AMA BENDE BEKONUN GÖRÜNTÜLÜ BEBEFONUNU ALDIM...TEST ETTİK KULLANIŞLI GELDİ BİZE DE ...:sm_cool:

Ya kızlar bende 23. haftadayım haftalardır bakıyorum görüntülü olsun istedim ama acayip pahalılar ya bende napıcama karar veremedim. Fikir verin alanlar yaaaaaaaa:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…