bebek telsizi yardım

marcheline

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
130
19
298
İstanbul
kızlar merhaba. bebek telsizi bakıyorum ama o kadar çok model var ki bir türlü karar veremedim. bu konuda tavsiyesi olanlar lütfen yardımcı olabilirler mi hangi marka ve modeli seçmeliyim ? şimdiden teşekkürler :)

Merhaba
Ben weewell 800m WMA230 kullaniyorum. isimi goruyor. Cok pahalilarina gerek yok bence. Ben 110 tl ye almistim 7 - 8 ay once. Bi bak netten.

Weewell Dijital Bebek Telsizi - e-bebek.com
bende çok araştırarak bunu aldım çok memenunum.çok kaliteli ortam sıcaklıgını ölçüyor ninniler var içinde ve buna benzer çok özelliği var.parasını hak ediyor.tavsiye ederim.hışırtı yok.ben alıp komşuya bile gidiyorum bebiş uyurken

weewell i baya övüyorlar internetteki başka sitelerde. sanırım ben de tercihimi weewell den yana kullanacağım. fakat 2 katlı bahçeli bir evim var. benim için uygun olan telsiz çeşidinin kameralı mı yoksa kamerasız mı olduğuna karar veremiyorum. sizce kamerasız bu telsizler işimi görür mü ?

Canm bence kameralı olani daha mantikli bnde simdiden kamerali telsiz almyi dsunuyrum evi buyuk olan bayanlar icin ideal :)

motorola'nın kameralı telsizini aldım kızlar. memnunum gayet güzel bir ürün. beni inanılmaz rahatlattı. telsiz olmadan 10 dakikada bir bebeğimi kontrol etme ihtiyacı hissediyordum. şimdi kendime biraz daha fazla zaman ayırabiliyorum :)

Merhaba benimde bir haftalik bebegim var.weewell WMA360 kullaniyorum cok memnunum bebegimin sesi cok net geliyo.evimde buyuk koridoru falan cok uzun yattigi odayla mutfak arasinda.ona ragmen cok rahat duyuyorum net geliyo ses.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…