bebek telsizi yardım

aozli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
591
64
kızım doğdan beri bizimle kalıyor.Artık odasında uyumasını istiyorum.telsiz almaya karar verdik am ne alacağımıza karar veremedik.kullanan arkadaşlar bana yardım eder misiniz.sanırım marka vermek yasak ama en azından alırken neye dikkat etmem gerek.cızırtı özelliğine dikkat etmem gerektiğini biliyorum ama hangilerinde olmaz bulamadım.markayı da özele sanırım yazabiliyoruz yazarsanız sevinirim

kızım doğdan beri bizimle kalıyor.Artık odasında uyumasını istiyorum.telsiz almaya karar verdik am ne alacağımıza karar veremedik.kullanan arkadaşlar bana yardım eder misiniz.sanırım marka vermek yasak ama en azından alırken neye dikkat etmem gerek.cızırtı özelliğine dikkat etmem gerektiğini biliyorum ama hangilerinde olmaz bulamadım.markayı da özele sanırım yazabiliyoruz yazarsanız sevinirim
canım ben kullanıyorum yalnız alırken netten hiç dikkat etmemişm tek taraflı almışım ben bebeğin sesini duyuyorum ama o benim sesimi duymuyor ona dikkat et çift taraflı olsun.Markadan çok özelliklerine bak derim.

canım ben g.g den kameralı almıştım çokda memnunun elim ayağım resmen... mızırdandığı zaman hemen odasına koşmuyorum mesela uyumaya devam ettiğini görüyorum çünki... yemek yaparken, duşa girdiğim zaman, balkonda oturduğum zaman hep yanımda.. 169 tl ye almıştık yanlış hatırlamıyosam...

valla kraftın telsizi geldi bize hediye benim sesim gitmiyor onlarınki geliyor sanırım ben sadece yatarken kullanıyorum cnm ....odalarına koyuyorum kendi odamada ses son ses bi ıh deseler kalkıyoruzz

ikiz olduğu için gündüz hep yanlarındayım onalr uyurken iş yapıyorum

bende bi philıpsin war bide chıcco nun kameralı yada çift seslidiil ama işimi görsün bebeğim mık dese duyayım diyorsan tawsiye ederim chıcco tabiiki daha iyi odadaki saatin tık tık sesini bile net bi şekilde dinliyorum... fiyatıda uygun

kızllar modellerinide belirtsenız daha ayrıntılı inceleme fırsatımız olur:)

X