• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek te aşırı kusma

canım ben aynı cevabı bebek hastalığı ve sağlığınada yazmıştım.çok fazla bardaktan boşalırcasına olan kusmaya doktorlar fizyolojik reflü diyorlar.6 ay ile 24 ay arasında geçiyormuş merak etme.benimde bebeğim 4. ayını bitirdi ama hala kusuyor doktora sordum yeterli kiloyu alıyorsa biz kusmasını önemsemeyiz dedi.aylık ortalama 500 gram ve üstünü alıyorsa canını sıkma birşey olmaz geçer.birde emdikten sonra biraz yatır hemen gazını çıkartma

benımde oğlum su an 3 aylık ve cok kusuyor.. dr. belden yukarısını yuksekte yatır dedi...

ve omuzunuzda gazını muhakkak cıkarın dedi.

kilo alımında sorun yoksa üzülme..

geçen gün markette kusan bebekler için özel mamalar gördüm eğer mama ile besliyorsanız belki işe yarar tabi doktorunuzada danışın

canım ben aynı cevabı bebek hastalığı ve sağlığınada yazmıştım.çok fazla bardaktan boşalırcasına olan kusmaya doktorlar fizyolojik reflü diyorlar.6 ay ile 24 ay arasında geçiyormuş merak etme.benimde bebeğim 4. ayını bitirdi ama hala kusuyor doktora sordum yeterli kiloyu alıyorsa biz kusmasını önemsemeyiz dedi.aylık ortalama 500 gram ve üstünü alıyorsa canını sıkma birşey olmaz geçer.birde emdikten sonra biraz yatır hemen gazını çıkartma

kilo alımı iyi bebeğimin ayllık 500 600 falan alıyo bir de öyle bardaktan boşalırcasına değil ama yine de çok. bir de biraz yatırdıktan sonra gazını çıkarmayı deneyeyim bakalım.:enbuyukkk:

benim bebeğimdede var caım.2 seçenek olabilir.ya reflüsü vardır benimki gibi
yada idrar yolları enfeksiyonu olabilir
ben test yaptırdım bişey çıkmayınca reflü için şurup kullanmaya başladık
çok azaldı tamamen geöçmedi.ama fışkırtarak kusmuyor en azından
doktorunla görüş hemen canım.

cnm benim kızımda doğduğundan beri sürekli kusuyor 5.aydan beridir gaviscon şurup kullanıyoruz şurup u kestiğim an dvm ediyor ...şu an 7 aylık oldu inş gecer artık çok can sıkıcı bi olay :((

canım endıselenme 1 yasına yakın gecer benım kızda gunde 15 posta kusardı bebeklık reflusuymus dr agotordum o donemde yanlız sana sorum su emzırıyormusun mamamı verıyosun mama verıyorsan kusan bebekler ıcın yogun mamalar var ben ondan kullanmıstım onluyordu yarı yarıya

Back