Bebek İkinci El bebek tartısı, mama sandalyesi, ocak koruyucu, steril makinesi acil satılık

HAYATOMUR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
262
6
Merhabalar,

beko bebek tartısı 50 tl ( maksimum 20 kgya kadar tartıyor), chicco safari mama sandalyesi 140tl, carrera marka steril makinesi 50 tl, ikeadan alınmıs ocak koruyucu 30 tlye satılıktır. ümraniye civarında oturuyorum. hepsi çok temizdir, evde yer tuttugu için vermek istiyorum.

Eklentiler

• $Görüntü1192.jpg
    $Görüntü1192.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 892
  • $Görüntü1099.jpg
    $Görüntü1099.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 212
  • $Görüntü1102.jpg
    $Görüntü1102.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 326
anladım.en son fiyatınız bu mudur?100 lira ben alabilirim sizde uygun görürseniz.kargo tutar çünkü 30-40

mama sandalyesını alabılırım ...cıddı alıcıyım...en son ne kadar olur..ben ıspartadayım bırde kargo odıycem cunku...

Merhabalar,

beko bebek tartısı 50 tl ( maksimum 20 kgya kadar tartıyor), chicco safari mama sandalyesi 140tl, carrera marka steril makinesi 50 tl, ikeadan alınmıs ocak koruyucu 30 tlye satılıktır. ümraniye civarında oturuyorum. hepsi çok temizdir, evde yer tuttugu için vermek istiyorum.

merhaba, mama sandalyesini nasil gorebilirim, umraniye carrefour a yakin calisiyorum. bana ozelden mail atar misiniz, ben atamiyorum. tesekkurler.

[ben mama sandalyesini almayı düşünüyorum ama size nasıl ulaşabilirim. mail adresinizi veya telefon numaranızı yollarsanız eğer görüşmek isterim.

X