Bebek Sünneti Sonrası

Senora Anchor

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2024
25
4
30
Merhabalar. Bebeğim 3,5 aylık ve geçtiğimiz salı yani 8 Ekim'de çok deneyimli bi' çocuk cerrahına sünnet oldu. Aklıma takılan birkaç şey var. Deneyimi olanlar cevaplandırırsa çok sevinirim.

1. Peniste sola yatma var. Henüz iyileşmedi tabii ama zamanla düzelir mi?
2. Acır diye dokunamıyorum, çevresini temizleyip kremliyorum ama penisi de temizlemek gerekir mi?
3. Testislerde de morarma var ve giderek sanki hafif artıyor gibi. Normal midir? Birkaç güne geçer mi?

Vallaha nasıl anlatılır bu durum bilmiyorum ama..
2. Sorunuza yanıt olur belki.. Bana bi arkadaşım geldi geçen gün, oğlu 3 aylık, sünnet oldu, pansumanını yaparken iki parmağıyla yan taraflarına bastırarak uç kısmını yani kesilen bölgeyi dışarı çıkarttı, böyle yapılması gerekiyormuş doktor söyledi dedi.. Kremledi daha sonra
-Kulaktan dolma bilgi yani, doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum

Normal değil. Doktora gidin lütfen. Peniste yana yatma doğuştan olur benim oğlanın varmış azıcık doktor sünnet yaparken onu da düzeltmiş. Testislerde morarma falan mümkün değil. Siz yarın doktora gidin.

Evet aşağı sıyırarak yapan varmış ama doktor bize söylemedi onu. Penis köküne bastırarak kremi dikişli yere sürün dedi. Belki aynı şeye geliyordur. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum. Daha yeni olunca şişlikleri de var, acıyacak diye dokunamıyorum çok dediğim gibi. Bi' sorayım onu da olmadı. Teşekkür ederim.

Bizde yoktu ama operasyon sırasında derinin bir tarafını gergin tutarsa olabiliyormuş sanırım. Acaba mı demeye başladım. İyileşsin bi' bakayım diyordum ama bekleyemeyeceğim, yarın doktora bi' mesaj atarım.

Testislerde morarma için de damarlar zarar görebiliyor, o da testislerde de morarmaya sebep olabilir diye okudum ama bilemiyorum. Doktora bi' sorayım yine bakalım ne diyecek.

Çok teşekkürler yanıtınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…