• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek styorum!

KIBOS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
evet bende bebek ıstıyorum ama benım soyle bır sorunum var ılıskı esnasında esımın penısınden gelen spermını bosaldıktan sonra gerı cıkıyor bunu benmı yapıyorum ıstem dışı yoksa engelleyen bırseymı var bılmıyorum belkıde hepsı dısarı akmıyor ama bana oyle gelıyor bu sekılde hamıle kalabılırmıyım ne olur bır fıkır verınnnn bana ıhtıyacım varsenağlama

canım bu daha öncede konusulmustu ben sana kısaca anlatayım kafanı boyle bıseyle mesgul etme bu cok normal hepımız yasıyoruz zaten cıkmaması gıbı bı durum yok asıl anormal olan bu mutlaka cıkıcak ama hamıle kalman ıcın gereken mıktar mutlaka içeriye gidior spermler cok hızlı zaten 1 damlası bıle bızım hamıle kalmamız ıcın yeterlı

cok tesekkur ederım canım bır nebzede olsa ıcım rahatladı dusunceler benım ıcın cok onemlı tekrar tesekkur ederım kaydirigubbakcemile5

bende aynı şeyi yaşıyorum sorun demiyorum çünki bu bir sorun değil herkasin yaşadığı birşey anacım hepsini nerde saklayacağız mecbur dışarı fışkırıyor benim eşimde çok takılıyor o siperlere bana sen çıkartıyorsun ya hiç kalkmıyorum gene çıkıyor allah bizede inşallah enyakın zamanda bebek sahibi yapar nekadar zamandır istiyorsunuz

kibps tek kelıme ıle super nlatmıs
eet zaten ıkacak ışıkı oncesı belının altına yasıtık koy
çok ayıp olacak ama bacak omuza seklınde lıskıye gırersenız sonra hemen bacaklaını duvaa yaslarsan 1 saat oyle kalırsan hamıle kalman kolaylasır

tesekkur ederım fıkırlerınıze kafama cok takmıstım hatta gecelerı uyuyamaz hale gelmıstım ınsalllah bebek sahıbı oluruz hepımız yuce allah ısteyen herkese bır an once bebek vermeyı nasıp etsın arkadaslar:Saruboceq:

canım benim aynı şeyi ben de yaşıyordum.vajinismus tedavim yeni bitti doktorum bir sorun olursa yine gelin dedi ben de bu nedenle tekrar gitmeyi düşünüyordum sonra araştırdım.bu bir sorun değilmiş.düşünsene içerde leğen yokki bunlar gitsin biriksin orada spermler gözle görülemeyecek kadar minik şeyler onlar gidip yerini bulur.ama hamile kalmak için ilişki biter bitmez kalkma hemen.biraz bekle.o sıvılar anında çıkıyor nefess aolman yeterli:) beni bide gülme krizi tutuyor ki sorma.

Back
X