• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek, Söz , Nişan kurabiyeleri ev yapımı

ozlemyenilmez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
22
0
36
Kocaeli
Biz, klasik ve vazgeçilmez bir tat olan kurabiyeyi en özel hediyeye ve şaşırtıcı bir ikrama çeviren bir kurabiye fabrikasıyız.

Sevdiklerinize özel günlerinde ilginç bir hediye almak istiyorsunuz. Hediye arayışına girmek, fiyat aralığınızı tahminlere bağlamak, öneri toplamak, geçen sefer aldığınız hediyenin aynısı olmaması için çaba harcamak, hediye paketi için uğraşmak, not yazmak, göndermek gibi pek çok yorucu aşamaya takılı kalmayın.

Siz sevdiklerinize en uygun tasarımlı kurabiyelerimizi seçin, biz sizin için en taze haliyle kurabiyelerinizi pişirelim, süsleyelim, hediye paketi ve özel notunuzla birlikte ulaştıralım.

Böylelikle zamandan tasarruf edin, en doğru ve en farklı hediyeyi almış olmanın rahatlığını sürün.

İlginiz için teşekkür eder, görüşmek dileği ile.

Özlem

DİP NOT : ÖZELDEN MESAJ GÖNDEREMİYORUM MSJ HAKKIM YOKMUŞ LÜTFEN CEVAP VERMİYOR DİYE ALGILAMAYINIZ......

$SAM_0810.JPG $1392092_159624514247552_224401317_n.jpg $hosgeldin-bebek-kurabiyeleri-2.jpg $f3.jpg $derya31.jpg $hh.jpg

Son düzenleme:
Merhaba;

bebek kurabiye örneklerinizi de görmek istiyorum. Allah izin verirse Haziran 2014 de anne olacağım şimdiden başladım araştırmaya.

Teşekkürler

bebek kurabiyeleri standart fiyatta (kavanoz hariç) 2,5 tl dir. Özel kurabiye kutusu içerisinde paketlenmiş (jelatin) ve isim sticker ile birlikte elinize ulaşacaktır.

Piyasada 1Tl ye de yapılan kurabiyeler onlara itimat fazla etmeyiniz çünkü kullanılan malzeme kalitesi düşüyor buna emin olun ben neler gördüm :) (Evde marshmallow dan yapılmaya çalışılan hamur yapışkanlık gibi)

Bursa'da oturmanız hiçbir şey fark ettirmez, kargo ile yüzlerce kişiye göndermiş ligimiz ve teminatımız var bir sorun olursa 'Alo demeniz yeter' :)

Siparişi 4-3 gün önceden belirtirseniz hiçbir sıkıntı çıkmaz, ki malum kargo süresi de var bunun için 1 günde teslim olan şey bize denk gelir 2 günü bulur gibi..

Nişanım için kesin karar vermiş olmamakla beraber şık,gösterişsiz hoş bir modeliniz varsa adet ve fiyatta anlaşabilirsek kesin karar verebiirim diye düşünüyorum :)
Buarada magnetlerle buzdolabına yapıştırılıormu sankı bıryerde görmüştüm ?

Merhaba ,

İnşallah en kısa zamanda birbirimize destek olup güzel bir model beğeniriz.

Ben size bu aralar en çok talep edilen Hit'ler ;
Kavanoz kurabiyeler kalp şeklinde by-byn' nın baş harflerinden oluşan 2 adet kurabiye
bide kavanozların simlenmiş olanlarıda taleplerde, Örg.
Eki Görüntüle 867227

Magnet gibi düşünürseniz, size kurabiye olarak değil de deniz şişeleri gibi buzdolabına yapıştırılabilecek içinde lavanta olan mini şişelerden önerebilirim Örn.
Eki Görüntüle 867228

Daha bir çok seçenek mevcut, siz bana ne hayal ettiğinizi belirtin ben siz yardımcı olmaya çalışıyım..

Yukaridaki kavanoz kurabiye icerigi sana ait ne dilersen badem sekeri,kurabiye,kokular bide badem sekerlerinin uzerine bay bayan figurleri de olabilir secenekler var tabi,
Fakat altta ki iki resim kurabiyemi acaba anlayamadim :)

Kavanozlar tatlı duruyor ama buzdolabı ıcın magnetlı ıstıyorum olursa..Ayrıca bızım ikimizinde baş harfleri aynı hoş durmas..
Alttakş kalpler keçe sanırım

Anladim.. fakat ben keceden anlamiyorum onun icin size bir bilgi veremiyecegim.. Evet kavanozlar hem seker hem muhtesem duruyor fakat sizin gibi buzdolabina uygun olabilecegini sanmiyorum

Back