Bebek şekeri yaptırmak istiyorum

tgb39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
3
2
31
Bebeğimin mevlidinde dagitmat için bebek şekeri yaptırmak istiyorum 1 TL olan modeller var mi bildiğiniz keçe fln istemiyorum biblolu istiyorum

Bebeğimin mevlidinde dagitmat için bebek şekeri yaptırmak istiyorum 1 TL olan modeller var mi bildiğiniz keçe fln istemiyorum biblolu istiyorum
gg de çok güzel modeller var oradan bakın fiyatlarıda uygun bi arkadaşım yaptırmıştı çokta memnun kaldı

tercih kesinlikle sizindir ancak nacizane bi tavsiyede bulunmak isterim.
çocuğunuza mevlid okutmak istemeniz hem anne baba hemde çocuk için yararlı olacaktır. (inşaAllah)
ancak kuran okuyacak dualar edilecek bi ortamın sade olması mevlidin maneviyatını ön plana çıkaracaktır. dikkatler okunan kur'an ve dualara olacaktır. belki biblolu bebek şekeri küçük bi ayrıntı görünmektedir ama ortamın maneviyatı açısından biraz riskli durmaktadır. malumunuz resim ve hayvan ve insan figürleri taşiyan cisimler islamda zikredilen sakıncalı konular arasındadır. bu tür şeylerin olduğu odada namaz dahi kılınamayacağı bilinmektedir.
nacizane fikrim siz şunu yapın içiniz rahat olsun diye sadeliği tercih edin önplana maneviyat çıkmış olsun. amacımızda bu zaten.
şimdiden ALLAH kabul etsin..
not:amacım dini bir yorum yapmak değil belkide unutulmuş olan bişeyi hatırlatmak, tavsiyede bulunmak. elbetteki takdir ve tercih konu sahibinindir.

Canim burada da el emegi bolumunde yapanlar var o topige bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…