Bebek İkinci El bebek şekeri,lohusa serbeti sürahi seti

epoukya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
111
1
0
Samsun

arkadaşlar bunların hepsini kendime yapmıştım bebeğim vefat edince dağıtamadım isteyene satmak istiyorum hepsini kendim yapmıştım
almak isteyenler özelden msj atsın samsun da yaşıyorum ilgilenenlere duyurulur...

canım öncelikle rabbimden sana sabır diliyorum.ne desem boş ve anlamsız kalacak.
çok düşündümyazıp-yazmamak hakkında...ama sorayım artık madem satacaksın.hepsini toplamda ne kadara verirsin..

canım öncelikle rabbimden sana sabır diliyorum.ne desem boş ve anlamsız kalacak.
çok düşündümyazıp-yazmamak hakkında...ama sorayım artık madem satacaksın.hepsini toplamda ne kadara verirsin..

çok sağolun gözümün önünde durdukça sinir oluyorum daha çok ...yeni başlangıçlar için anılardan vazgeçmek lazım bazen

lavanta keseleri adet 1.5 tl yıldızlıdan 80-85 tane felan var mevlüt tabaklı olandan 55 tane
yastıklar 15tl
kapı süsü 25tl kapıya yetecek kaar tülde var mavi alırsan onuda hediye veririm 45 liraya almıştım

hangileri lazım sana

mevlüt için tabaklı olanları almak istiyorum.yastık ve kapı süsünüde alabilirim toplamda ne kadar olur?

Sevgili kızım, Allah sana sabır versin. Ne zamandır yazmak istiyorum, sonra karışma diye kendimi durduruyorum. Ben emekli bir öğretmenim. Belki bunları yazmak bana düşmez, seni kırmak, üzmek istemiyorum, kızım yaşadığın üzücü olayı hatırlatmamak için yazmadım ama lütfen bir biçim de bu ilanın silinmesini, unutulmasını sağla. Kimse acı çekmiş bir annenin elindeki ürünleri almak istese de alamaz kızım. Lütfen o yazıyı, baştaki açıklamayı kaldırarak başka bir ilanla satmayı dene ürünlerini. Bu benim görüşüm.Beni anladığını düşünüyorum...
İyi akşamlar.

doğru haklı olabilirsiniz bunların hepsini bi sinirle çok çöpe atmak istedim ama sonra emeğime acıdım birinin işine yarasın istedim bide maddi olarakta bişeylere yeniden başlayacak ufak bir destek olur diye düşündüm...
inanın bu aralar çok sağlıklı düşünemiyorum hiç bu tarafından bakmamıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…