• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek secde pozisyonunda

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.171
6.971
398
8+6 günlüğüm 2 gün önce gittiğimizde bebeğin kalbini ekranın en altında gördüm kolunu bacağını ayırt edememiştim kalbi atar mı atmaz mı diye stresten ağlayarak girdiğim için doktor da eli ayağı şu demedi kalp atışı var iyi güzel diyince hemen çıktık eve gelince ultrasonda farkettim ki bebek sırt üstü değil bir nevi secde pozisyonunda elini ayağını kağıdı ters çevirince ayırtedebildim aklıma takıldı öyle durduğu için bir sorun olur mu acaba ? 3 hafta sonra 2li teste gideceğim yine öyle duruyorsa nasıl bakacaklar ense kalınlığına falan ? Önceki bebeğimi kybettiğim için her şeyi takar oldum kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ya öyle durduğu için kan akışı iyi gitmezse diye korktum😓

Bu kadar stres yapmaniz size ve ve bebeginize zarar verir doktor zatn usg ile baktiginda gordugu problemi dile getirir zatn dediginiz gibi ikili üçlü testler var bebeginizin pozisyonlarina takilmayin çnku çok erken bir gebeliginiz var şuanda önemli olan keseden sonra kalp atisini duymak bunlar varsa sorun yok simdilik biraz daha rahat olun caninizi sikmayin stres gebeliginize zarar verir.

Bende clexan 0.4 kullanarak oğlumu kucagima aldım çok şükür lütfen bu kadar stres yapmayın bebegin duruşu karninizda defalarca degisir sekilden sekile girer ayrica kan sulandirici oyle durdugu icin gitmez falan demissiniz lutfen boyle birşey nasıl düşünürsünüz anlamadım çok saçma doktor bir kusur görse söyler zaten duruş çok değişiyor ona takılmayın sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah

Siz çok stres yapmışsınız, makul endişeler değil bunlar. Daha önce kaybınız olduğu için böyle oldunuz herhalde. Oysa her dört gebeden biri düşük yaşıyor. Bir kere yaşayan hep yaşasa bugün doğan bebeklerin belki üçte biri olmazdı. Siz sakin olacaksınız ki doktor da işini rahat yapabilecek, siz de sorularınızı doğrudan ona sorup cevabınızı alıp içinizi rahatlatacaksınız. 2'li testte benimki 15 dakikada 3 kez takla attı, kim bilir günde kaç kez pozisyon değiştiriyor. O sıvı dolu bir balonun içinde, onun için yer çekimi, sıkışıklık vs. diye bir şey yok. Örgü örün, plates yapın, saksıda çiçek yetiştirin yeter ki bu stresi üstünüzden atın :)

Bebek anne karnında yüzlerce pozisyon alır değiştirir bu kadar endişe etmeyin bu bizim değiştirebileceğiniz bir durum değil.Ben hiç 12.haftada ölçümleri yapılamayan bebek duymadım.Rahatlayin gevşeyin biraz.

8+6 günlüğüm 2 gün önce gittiğimizde bebeğin kalbini ekranın en altında gördüm kolunu bacağını ayırt edememiştim kalbi atar mı atmaz mı diye stresten ağlayarak girdiğim için doktor da eli ayağı şu demedi kalp atışı var iyi güzel diyince hemen çıktık eve gelince ultrasonda farkettim ki bebek sırt üstü değil bir nevi secde pozisyonunda elini ayağını kağıdı ters çevirince ayırtedebildim aklıma takıldı öyle durduğu için bir sorun olur mu acaba ? 3 hafta sonra 2li teste gideceğim yine öyle duruyorsa nasıl bakacaklar ense kalınlığına falan ? Önceki bebeğimi kybettiğim için her şeyi takar oldum kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ya öyle durduğu için kan akışı iyi gitmezse diye korktum😓
Merhaba 2 li testte bebeginiz yüz üstü mü duruyordu ense kalınlığı olculebildi mi lütfen cevap

Back
X