- Konu Sahibi Meyragokturk
-
arkadaslar kullandıgınız bebek samğuanının n goz yakmadıgından emin misiniz,kendi gozunuzde test edip bana goz yakmayan bir bebe sampuanı onerin lutfen,ben neye elimi atsam yakıyor
Ben Zwitsal kullaniyorum oglusuma bir sorun yasamadim. Tavsiye ederim :))
evet burda bu markadan bahsedilmis ama turkiyede bulundugunu sanmıyorum,bir de ben de kızımda sorun yasamıyordum aslında bir yerde bebek sampuanlarının goz yakmas ibaresinin yalan oldugunu okuyunca deneyeyim dedim ve gercekten de simdiye kadar goz yakmayan bir urune denk gelmedim.Kızım banyoyu cok sever o yuzden sanırım gozu yansa da ses etmiyor ama benim icim el vermiyor oyle.Sız bu urunu kendi gozunuzde denediniz mi?
evet burda bu markadan bahsedilmis ama turkiyede bulundugunu sanmıyorum,bir de ben de kızımda sorun yasamıyordum aslında bir yerde bebek sampuanlarının goz yakmas ibaresinin yalan oldugunu okuyunca deneyeyim dedim ve gercekten de simdiye kadar goz yakmayan bir urune denk gelmedim.Kızım banyoyu cok sever o yuzden sanırım gozu yansa da ses etmiyor ama benim icim el vermiyor oyle.Sız bu urunu kendi gozunuzde denediniz mi?
Bazı arkadaşlar bu markanın reklam ve satışını yapıyor site üzerinden yasak olmasına rağmen.Belki çok iyidir bilemiyorum ama ben pek itibar etmiyorum açıkçası.Ben önce Mustela kullandım çok memnundum göz de yakmıyodu sonra doktor Bioderma önerdi.Şimdi onu kullanıyorum ondan da çok memnunum.Ben de önce kendi gözümde deniyorum ikisinde de yanmadı.Bence bebeğinin gözü yansa mutlaka tepki verir.Bir de biz denerken nerdeyse gözümüzün içine sokarak deniyoruzdur onlar da öyle değilki bol suyla akıp gidiyo.
her altını açtığımda ılık suyla ykayıp kuruluyorum,ıslak mendil kullanmıyorum,dışardaysam da ıslak mendili suda yıkayıp öyle siliyorum,organik ıslak mendillerde bile bi sürü kimyasal madde ismi yazıyo içeriğinde,popoyu yıkamak en iyi kremden ve ıslak mendilden bile kat kat iyi bir yöntem,kesinlikle tavsiye ederim,altı her açıldığında yıkanan bebekler hiç pişik olmuyor,çevremde örnekleri var
Ben Zwitsal kullaniyorum oglusuma bir sorun yasamadim. Tavsiye ederim :))
Tamamen katiliyor tebrik ediyorum arkadasim :)Baska konularda da yazmistim,o islak mendilleri mumkunse anneler birde kendilerinde denesinler ve yorumlarini yazsinlar lutfen. Nasil bir duyguymus ?!!!!
ben şöyle düşünüyorum,mesela biz adetliyken ped kullanıyoruz,ne kadar kuru da tutsa,ince de olsa vs,özellikle yaz sıcaklarında ne kadar rahatsız edici oluyor,bence bebekler için de bez rahatsız edici bi şey,mecburiyetten kullanılıyo ve altını açınca yavrum nasıl mutlu oluyo anlatamam,ve biz tuvalette su kullanınca mı daha ferah hissederiz yoksa ıslak mendil kullanınca mı,bence su bebekleri de aynı şekilde rahatlatıyordur,hayatımda 1 ya da 2 kez tuvalette ıslak mendil kullanmak zorunda kalmıştım,yolculuk esnasında,tek kelimeyle sevimsiz bi histi,hiç de temiz gibi hissetmemiştim kendimi,kendimi bebeğimin yerine koyunca suyla altını yıkadığımda daha mutlu olduğunu düşünüyorum,yüz ifadesinden de keyif aldığını görüyorum,ve inanın hiç zor değil yıkamak kızlar,üşenmeyin,lavabonun altında yıkayın,çok pratik oluyor,tek başınıza halledersiniz,ama leğen ya da banyoda küvette falan yıkamaya kalkarsanız,tek başınıza yıkamanınz çok zor hatta imkansız oluyo,tecrübeyle sabittir :)) lavaboyu da çamaşır suyuyla dezenfekte ediveirirsiniz,zaten bebişin poposundan nolcak,sonuçta lavaboya işemiyor :) ben bir de kaka yaptıysa önce siliyorum sonra lavaboda yıkıyorum,hani olur da lavaboda kaka olur diye düşünenler ya da iğrenenler olur belki ,alternatif olsun diye yazdım
O zaman bahsettiginiz markalarin satisinida siz yapiyorsunuz derim :)) Konulari en basindan okursaniz kim nasil isler yapiyor anlarsiniz. Sizin de satis yapmadiginizi ispatlama sansiniz yok degilmi? o yuzden herkes birazcik dikkatli yazsin lutfen :))
Ben sizi kastetmedim üstünüze alınmanıza gerek yok.Sadece bazı yorum yapanların bu markayı sattığını gördüm telefon no bile vermişler.Kimin satış yaptığını anlamak çok da zor değil.Yorum yazanların (ben de dahil) geçmiş yazdıklarını okursanız anlarsınız zaten.Ayrıca benim bahsettiğim markalar Türkiye'de her yerde bulunan markalar.Diğeri yurtdışından geliyomuş yani ulaşmak biraz zor.
Bu arada arkadaş zaten zwitsalci diye kendini belli etmiş sanırım :)) Bu kadar aleni olduğuna göre belki de site yönetiminin haberi vardır.
arkadaşlar,
3 yaşındaki kızımla ilgili deneyimlerimi paylaştığım bloğumu okumanızı tavsiye ediyorum. yorumlarınızı bekliyorum:)
xxxxxxxxxxxxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?