- Konu Sahibi Meyragokturk
-
Tercih meselesi tabiki de ama her güzel ve kaliteli ürünlerin bir bedeli oluyor uygun yada pahalı....Ben olağanüstü memnun kaldım....Yani bebeğim için herşeye değer:)Kokusu zaten bizi bitiriyor...Bir de güvenilirliği zaten tartışılmaz bir marka olunca da buradan da sizlerle paylaşmak istedim:)1:QUOTE]
Tabiki tercih meselesi ama uygun fiyat diyerek insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen!!!
Tercih meselesi tabiki de ama her güzel ve kaliteli ürünlerin bir bedeli oluyor uygun yada pahalı....Ben olağanüstü memnun kaldım....Yani bebeğim için herşeye değer:)Kokusu zaten bizi bitiriyor...Bir de güvenilirliği zaten tartışılmaz bir marka olunca da buradan da sizlerle paylaşmak istedim:)1:QUOTE]
Tabiki tercih meselesi ama uygun fiyat diyerek insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen!!!
Evet Trayagain, size tamamen katılıyorum. Bodylotion 32 tl, duşjeli 25 tl bumu uygun fiyat ?????
ben doğduğundan beri sebamed kullandım ve memnun kaldım.
şuan hediye gelen şampuanı kullanıyorum.
komili ve johson şampunları ama kokusu kalıcı değil.
büchbeni merak ediyorum.
olmazsa sebamade devam edicem.
organic'in bana eczaneden vücut losyonu numune gelmişti.
vücuduna sürdüm, sürmez olaydım.
kırmızı nokta nokta kabardı vücudu.
her bebeğin teni farklıdır.
deneyerek öğrenicez.
Arkadaşlar.Oğluşumun alnında ve yanaklarında kızarıklıklar başladı.küçük küçük noktacıklar halinde.normalde nivea bebek yağı kullanıyorum ama geçmedi.zeytinyağı sürsem işe yarar mı?
ben doğduğundan beri sebamed kullandım ve memnun kaldım.
şuan hediye gelen şampuanı kullanıyorum.
komili ve johson şampunları ama kokusu kalıcı değil.
büchbeni merak ediyorum.
olmazsa sebamade devam edicem.
organic'in bana eczaneden vücut losyonu numune gelmişti.
vücuduna sürdüm, sürmez olaydım.
kırmızı nokta nokta kabardı vücudu.
her bebeğin teni farklıdır.
deneyerek öğrenicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?