• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebek şampuanları ve bakım ürünleri hakkında...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Meyragokturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
10
0
36
Ankara
Arkadaşlar, 10 aylık bir kızım var. Cildi de hassas, hassas olmasa bile bebeklerin cildi zaten hassas ve doğal ürünler kullanmalıyız. Ben de bayağı bir doğal ürün denedim kızıma sonunda geçenlerde Gratis'te Bübchen'in ürünlerinden aldım birkaç tane. Hem de çok güzel kokuyor, mis gibi. Kesinlikle tavsiye ederim. Araştırdım da aslında nestlenin bir markasıymış ben oldum olası alman markalarına güvenirim. Cildi
hassas bebeği olanlara ve şampuanda güzel koku da arayan annelere öneririm kesinlikle. paylaşmak istedim:)

7 Aylık kızım var. Bende Hollanda markası olan Zwitsal kullanıyorum. Başka üründe kullanacağımı sanmıyorum :) Bübchen dediğiniz kadar uygun fiyatlı değil maalesef :(( :37:

Tercih meselesi tabiki de ama her güzel ve kaliteli ürünlerin bir bedeli oluyor uygun yada pahalı....Ben olağanüstü memnun kaldım....Yani bebeğim için herşeye değer:)Kokusu zaten bizi bitiriyor...Bir de güvenilirliği zaten tartışılmaz bir marka olunca da buradan da sizlerle paylaşmak istedim:):27::27::27:

Bende çok uzun süre sebamed kullandım. Dalin egzama yaptı yüzüne.Geçenlerde komili aldım.Hem kokusu süper hem saçlarına çok iyi geldi hemde cildinde herhangi bir kızarıklığa neden olmadı.Tavsiye ederim.

Tercih meselesi tabiki de ama her güzel ve kaliteli ürünlerin bir bedeli oluyor uygun yada pahalı....Ben olağanüstü memnun kaldım....Yani bebeğim için herşeye değer:)Kokusu zaten bizi bitiriyor...Bir de güvenilirliği zaten tartışılmaz bir marka olunca da buradan da sizlerle paylaşmak istedim:):27::27::27:1:QUOTE]

Tabiki tercih meselesi ama uygun fiyat diyerek insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen!!! :1: :1: :1: :1:

Tercih meselesi tabiki de ama her güzel ve kaliteli ürünlerin bir bedeli oluyor uygun yada pahalı....Ben olağanüstü memnun kaldım....Yani bebeğim için herşeye değer:)Kokusu zaten bizi bitiriyor...Bir de güvenilirliği zaten tartışılmaz bir marka olunca da buradan da sizlerle paylaşmak istedim:):27::27::27:1:QUOTE]

Tabiki tercih meselesi ama uygun fiyat diyerek insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen!!! :1: :1: :1: :1:

Evet Trayagain, size tamamen katılıyorum. Bodylotion 32 tl, duşjeli 25 tl bumu uygun fiyat ????? :37::37::37::37::37::37:

Ben doğduğundan beri Mustela kullanıyorum.Doktorumuz son zamanlarda çok şikayet duyuyorum ama sizin bir şikayetiniz yoksa kullanın dedi.Bitsin başka markaya geçicem.Doktor Bioderma veya Avenne önerdi.Pahalı veya ucuz aradaki farkı anlayamayız.Önemli olan bebişlerimizin cildine iyi gelmesi ve içinde paraben olmaması.

kızlar bende organic diye bir şampuan kullanıyorum vücudunuda onla yıkıyorum 27 tl fiyatı var ama tamamen organik bir ürünmüş

ben doğduğundan beri sebamed kullandım ve memnun kaldım.
şuan hediye gelen şampuanı kullanıyorum.
komili ve johson şampunları ama kokusu kalıcı değil.
büchbeni merak ediyorum.
olmazsa sebamade devam edicem.
organic'in bana eczaneden vücut losyonu numune gelmişti.
vücuduna sürdüm, sürmez olaydım.
kırmızı nokta nokta kabardı vücudu.
her bebeğin teni farklıdır.
deneyerek öğrenicez.

ben doğduğunda sebamed kullanıodum kafasında sivilceler çıkmaya başladı sonra doktorumuz mustela diye bi şampuan önerdi bitkisel çok memnunum bende :)

ben temzlik ve kozmetikte organik ürün ersağ kullanıyorum hem de türk malı. bebek şampuanını arkadaşım kullandı çok memnun. 18 tl idi fiyatı sanırım.

büchbeni merak ediyorum.
deneyerek öğrenicez.

Zwitsal deneseniz cok seversiniz :)) Hem kokusu hemde urunleri cok guzel tavsiye ederim :)) Saglikla buyusun bebisiniz,sevgiler :nazar: :)

Arkadaşlar.Oğluşumun alnında ve yanaklarında kızarıklıklar başladı.küçük küçük noktacıklar halinde.normalde nivea bebek yağı kullanıyorum ama geçmedi.zeytinyağı sürsem işe yarar mı?

büchbeni merak ediyorum.
deneyerek öğrenicez.

Bende sebamed ile baslamistim ta ki bir akrabamizin Zwitsal urunlerini getirene kadar :)) Bence siz kesinlikle denemelisiniz. Ben kendimde kullaniyorum artik :)):1::1:

Back