- 18 Temmuz 2019
- 168
- 172
- 103
- Konu Sahibi aydinmenekse
Merhabalar hanimlar bebekleriniz icin tercihiniz hangi marka bebek sampuani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gönlüm musteladan yanaydı ama uni baby kullandım hep 4 yaşına girecek şimdi ışıldayan saçlar istyorMerhabalar hanimlar bebekleriniz icin tercihiniz hangi marka bebek sampuani
el yapımı doğal sabun kullanıyorumMerhabalar hanimlar bebekleriniz icin tercihiniz hangi marka bebek sampuani
gözlerini yakmıyormuel yapımı doğal sabun kullanıyorum
sakınıyorum :) suan 18 aylık oldu bile..yoksa naturalive beauty öneririm içerik tamamen doğal ve helal sertifikalıgözlerini yakmıyormu![]()
sebamed sabunda ben yüzüme kullanıyorum bebekler için oda ama feci göz yakıyo ya :) daha çok küçük bebekler için gözüne kaçar diye korkarım ben kullanamazdım sanırım :)sakınıyorum :) suan 18 aylık oldu bile..yoksa naturalive beauty öneririm içerik tamamen doğal ve helal sertifikalı
göz yakmazsa kimyasal var demektir ne yapalım :) ama daha bir kez bile yakmadı :)sebamed sabunda ben yüzüme kullanıyorum bebekler için oda ama feci göz yakıyo ya :) daha çok küçük bebekler için gözüne kaçar diye korkarım ben kullanamazdım sanırım :)
benim kızım 4 yaşında gözlerinde sağlık sorunumuz olduğu için gözlerini bebek şampuanı ile sık sık temizlemek zorundayız denedim sabunları bebek için olanları ama hepsinde gözlerim yanıyo dedi ağladı süremedi hiç o sebeple şuan johnsons kullanıyoruz mecburuz binevi :) sabunlar bana kaldı ben kullanıyorum hani yakıyomu diye bakıyım dedim de kızım haklıymış yani cidden yakıyo :)göz yakmazsa kimyasal var demektir ne yapalım :) ama daha bir kez bile yakmadı :)