• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek şampuanı

johnsons ve uni kullandım bende johnsons daha yumuşak yapıyor saçı kızım 4 yaşında ve hala kullanıyoruz..

Markası ne olursa olsun almayı düşündüğünüz ürünün içeriğini okuyun ve o kadar kimyasalı bebeğinizin cildine, gözüne, burnuna, ağzına temas ettirmek isteyip istemediğinizi yeniden düşünün. Artık alerjisi, egzaması, astımı olmayan çocuk yok gibi. Bu kadar kimyasal bombardımanı altında bir hayata bir çok hastalığın adayı olarak doğan çocuklarımızı mümkün mertebe kimyasallardan uzak tutmak zorundayız. Annelere dayatılan ve sanki çok masum gibi gösterilen sebamed, mustela, johnsons baby gibi markalar yerine gerçek doğal sabun ve şampuan üreten rahik-i mahtum gibi otama kırkpınar gibi yeşil köpük gibi ulaşılması da kolay çok fazla marka kullanabilirsiniz. Bizzat denemiş biri olarak söylüyorum ki market sabunuyla asla kıyas götürmez doğal sabun, hem saçı hem vücudu yumuşacık yapıyor. Hatta bebeklerde sabuna bile gerek yok. Bir bardak suya bir tatlı kaşığı denk gelecek şekilde karbonatlı su karışımı hazırlayıp bununla masaj yapın saç diplerine. Üzerine doğal sirkeli suyla durulama yaparsanız tam anlamıyla şampuanla yıkanmış gibi tel tel, yumuşak, parlak saçlar elde ediyorsunuz.

sakınıyorum :) suan 18 aylık oldu bile..yoksa naturalive beauty öneririm içerik tamamen doğal ve helal sertifikalı
sebamed sabunda ben yüzüme kullanıyorum bebekler için oda ama feci göz yakıyo ya :) daha çok küçük bebekler için gözüne kaçar diye korkarım ben kullanamazdım sanırım :)

Eskiden annelerimiz dalini kullanırmış okuduğuma göre dalini kimse tavsiye etmemiş belirli bi sebebi varsa bilimdik bir markayı neden onerilmiyo merak ettim

göz yakmazsa kimyasal var demektir ne yapalım :) ama daha bir kez bile yakmadı :)
benim kızım 4 yaşında gözlerinde sağlık sorunumuz olduğu için gözlerini bebek şampuanı ile sık sık temizlemek zorundayız denedim sabunları bebek için olanları ama hepsinde gözlerim yanıyo dedi ağladı süremedi hiç o sebeple şuan johnsons kullanıyoruz mecburuz binevi :) sabunlar bana kaldı ben kullanıyorum hani yakıyomu diye bakıyım dedim de kızım haklıymış yani cidden yakıyo :)

Back